14 lucruri la care bărbații atrag atenție ÎNTOTDEAUNA!

Bărbații au devenit celebri prin faptul că nu sunt atenție la detalii. Dar de fapt în acest caz este vorba mai mult de un mit decât de un fapt real, căci ei sunt foarte minuțioși când vine vorba să privească o femeie.

Atunci când apreciază o femeie sau își aleg o viitoare prietenă, bărbații nu se uită doar la sâni sau la formele feței. E uimitor la câte detalii ei atrag atenție întotdeauna!

terrawoman.ua

1. Ochii

Acesta este primul element care atrage atenția unui bărbat, mai ales atunci când face cunoștință cu femeia. Forma, culoarea, aspectul ochilor – toate acestea provoacă un interes deosebit din partea bărbaților.

2. Dinții

Zâmbetul femeii are un efect magnetic impresionant asupra bărbaților. Majoritatea dintre ei preferă să vadă în pozele femeilor un zâmbet elegant în loc de “buze de rățușcă”. De aceea aveți grijă mereu de aspectul și de sănătatea dinților.

3. Părul

Bărbații adoră părul frumos, lung și îngrijit. Nu contează atât de mult dacă sunteți blondă sau brunetă, important e să alegeți o tunsoare potrivită, iar părul dvs. să aibă un aspect sănătos.

cosmo.ru

4. Pielea

Sigur nu îndemnăm pe nimeni să-și tortureze pielea cu zeci de produse cosmetice, dar o îngrijire de bază este necesară. Bărbații vor remarca oricând o piele curată, hidratată și hrănită.

5. Îmbrăcămintea

Oricărui bărbat îi place să vadă alături o femeie îmbrăcată cu gust și lipsită de vulgaritate. Spre deosebire de multe femei, bărbații chiar apreciază hainele care transmit gingășie și feminitate.

6. Ținuta

Aici nu e vorba doar de spatele drept. O ținută corectă denotă o femeie destul de încrezută și perseverentă. Iar aceste calități sunt foarte apreciate de partea bărbătească!

vaidadederme.com

7. Buzele

Marilyn Monroe, Angelina Jolie sau Megan Fox pun mereu accent anume pe buze, dar asta nu înseamnă că trebuie să tindeți la aceleași gabarituri ca și vedetele pentru a fi apreciate de către bărbați. Apropo, într-o relație deja formată folosirea rujului nu este indicată, bărbaților nu le place să sărute produse cosmetice.

8. Dansul

A spus cineva că trebuie să dansezi în așa fel, de parcă nu te vede nimeni. Bineînțeles mișcările de maimuță beată trebuie evitate în orice context, dar grația și originalitatea vor fi mereu apreciate.

9. Mersul

Mersul este unul din elementele care vă pot umple de eleganță și feminitate. Acordați puțină atenție mersului dvs. și veți remarca un interes sporit din partea bărbaților!

justgirl-notes.blogspot.ru

10. Gentuța

Stilul, mărimea și felul în care asortați gentuța pot spune multe despre personalitatea dvs. Iar bărbații atrag atenția la asta pentru a vă cunoaște mai bine.

11. Degetele

Niște mânuțe gingașe nu pot să nu arate atrăgător. Respectiv mâinile neîngrijite pot strica impresia despre femeia cu cel mai frumos chip. Acesta e un motiv foarte serios ca să vă îngrijiți mâinile, mai ales dacă obișnuiți să gesticulați în timpul discuției.

12. Vocea

Bărbații adoră să audă vocea femeiască, mai ales atunci când râdeți. Bineînțeles nouă nu ne stă în puteri să ne schimbăm vocea, dar e bine de știut că intonarea unor cântece melodioase face vocea mai gingașă.

znakomstva-vkontakte.ru

13. Șoldurile

Nu în zadar bărbaților le plac femeile cu șolduri impresionante. La nivel subconștient ei înțeleg că o unei astfel de femei îi este mai ușor să nască prunci.

14. Sprâncenele

Din fericire în moda contemporană se revine tot mai mult la forma naturală a sprâncenelor, iar bărbații apreciază mult acest lucru. Sprâncenele creează un contur plăcut al feței și o fac mai expresivă.

Rețineți: bărbații întotdeauna atrag atenția la acest lucruri! Chiar dacă de cele mai multe ori nu vă spun despre asta…