14 lucruri de care o femeie adultă încrezătoare nu ar trebui să se jeneze

Societatea devine din ce în ce mai deschisă către diferite aspecte și comportamente. Cu toate acestea multe femei mai găsesc motive de îngrijorare și de jenă, dar în zadar.

Am decis să demonstrăm, inclusiv pe exemplele unor vedete, care trăsături de aspect sau comportament au devenit absolut normale.

Pielea uscată de pe călcâie.

Calusurile apar ca urmare a purtării încălțămintei și a presiunii greutății noastre pe călcâi. Acest lucru este absolut normal. Merită să vă faceți griji numai dacă stratul uscat al pielii vă provoacă durere.

Puf pe față.

Așa-numitul puf de „piersică” crește pe fața majorității femeilor, de aceea nu este cazul să vă faceți griji.

Sprâncene groase.

Studiile arată că majoritatea persoanelor consideră că sprâncenele groase sunt frumoase. Așa că nu vă grăbiți să folosiți penseta, ci încercați să vedeți frumusețea sprâncenelor naturale.

Păr pufus. 

Multe femei încearcă să îndrepte părul creț. Și pot fi înțelese deoarece buclele sunt obraznice. Dar după ce veți învăța să le îngrijiți corect, părul va arăta uimitor.

Picioare imperfecte.

Chiar dacă picioarele sunt departe de standardele modelelor, acesta nu este un motiv să le ascundeți.

De exemplu picioarele Christinei Aguilera erau cândva poreclite „morcovi”, dar cântăreața nu s-a jenat, ci dimpotrivă, a început să apară tot mai des în public în rochii scurte.

Prea înaltă sau prea scundă.

Indiferent de înălțimea pe care o aveți, ar trebui să vă mândriți sau cel puțin să nu vă jenați.

Părul cărunt.   

Multe femei nu pot suporta părul cărunt și îl vopsesc regulat. Dar Meryl Streep sau Andie MacDowel au ales să poarte cu mândrie părul cărunt și nimeni nu îndrăznește să le reproșeze.

Nas de o formă neobișnuită.

Regizoarea Sofia Coppola are un nas destul de mare. Într-un interviu a menționat că și-a rupt o dată nasul și a mers la medic. Acela a încercat să o convingă să își micșorele nasul, dar Sophia a avut suficientă încredere în sine pentru a refuza și nu regretă deloc.

Obiceiul de a vorbi și de a râde tare.

Proverbul „Modestia împodobește” și-a pierdut de multă relevanță. Majoritatea oamenilor pur și simplu neglijează acest lucru. O femeie încrezătoare își exprimă emoțiile deschis. Dacă sunteți o persoană emoționantă și vă place să râzi cu poftă, de ce ar trebui să vă rețineți?

Ten problematic.

Nu există piele perfectă. Un rezultat foarte bun poate fi obținut prin parcurgerea tuturor procedurilor de înfrumusețare posibile. Cu toate acestea, majoritatea fotografiilor pe care le vedeți pe rețelele de socializare nu sunt adevărate. Prin urmare nu are sens să vă faceți griji pentru faptul că pielea Dumneavoastră este departe de ideal.

Machiajul despre care alții cred că nu vi se potrivește.

Viața este prea scurtă, de aceea, dacă visați să purtați fard de ochi argintiu, ruj mov sau sclipici verde pe față, de ce nu o faceți? Chiar dacă cineva vă spune că nu vi se potrivește. Starea Dumneavoastră de bine este mai importantă decât părerea cuiva.

Păr în culori neobișnuite, dacă aveți peste 40 de ani.

O femeie matură și încrezătoare va decide singură ce este potrivit pentru ea.

Lipsa unghiilor false. 

Unghiile false lungi de diferite culori sunt extrem de populare. Totuși, acest lucru nu înseamnă că fără unghii lungi devenim mai puțin atrăgătoare sau feminine. Multe femei se simt mult mai bine cu unghii naturale.

Rădăcinile crescute.

Multor femei li se pare inadmisibil. Dar să luăm exemplu de la Sharon Stone, care nu se sfiește deloc în privința părului nevopsit, ci pur și simplu îl aranjează frumos. Sau de la Madonna care arată la fel de bine.