14 look-uri ale unor vedete, care au făcut furori în lumea modei

Vedetele sunt mereu în centrul atenției. Aproape fiecare ținută pe care o poartă este discutată pe internet, iar reacția publicului este foarte diferită: de la admirație la indignare.

Ne-am amintit de 14 look-uri ale vedetelor care au zguduit lumea modei.

Cizmele transparente pe care le-a purtat Kim Kardashian.

În 2016 diva a apărut în fața paparazzilor în cizme transparente despre care s-a discutat apoi în întreaga lume. Peste câteva luni după aceea încălțămintea transparentă a devenit un trend.

Pantalonii cu tăietură ai Victoriei Beckham.

În 2018 designerul a prezentat o nouă colecție de haine, în care principala caracteristică au fost pantalonii cu tăietură în partea de jos. În mai puțin de 24 de ore pantalonii au devenit o tendință.

Corsetul Madonnei.

La începutul anilor 1990 îi plăcea să urce pe scenă în corsete în formă de glonț. Nu este de mirare că această piesă vestimentară a fost purtată de multe vedete.

Blugii cu talie înaltă purtați de Jessica Simpson.

În 2009 cântăreața a apărut pe scenă în blugi cu talie înaltă, dar a fost criticată pentru alegerea sa. Peste câțiva ani acest model de blugi a revenit în tendințe.

Emily Ratajkowski și-a expus abdomenul. 

În ultimii ani vedeta preferă aceste ținute. Pentru petrecerea Vanity Fair din 2020 Emily a purtat o ținută care a devenit una dintre cele mai recunoscute.

Rochia-trenci purtată de Priyanka Chopra.

Ținuta a trezit foarte multe polemici. Cu toate acestea au existat și recenzii pozitive: rochia a câștigat titlul de „cea mai dramatică trenă” de la Met Gala. După cum vedem în ultimii ani trenciurile maro și de culoarea nisipului nu s-au demodat, iar Priyanka Chopra ar fi putut influența această tendință de modă.

Julia Roberts cu păr în zona axilelor.

În 1999 actrița a fost foarte criticată după ce a apărut pe covorul roșu cu axilele neepilate. Dar după 2 decenii femeile au început să aleagă naturalețea.

Costumul supradimensionat purtat de Lady Gaga.

Costumul cântăreței a trezit curiozitatea publicului. Iar după ce a dezvăluit mesajul acestei ținute, a atras și mai mult atenția. În acest mod Lady Gaga a încercat să sublinieze importanța femeilor la Hollywood.

Blugii rupți ai lui Kanye West.

Comportamentul rapperului și ținutele sale șochează adesea publicul. Linia de blugi pe care a introdus-o marca sa a provocat o serie de reacții mixte. Kanye iubește blugii rupți și chiar a apărut într-o pereche la Met Gala. A fost destul de riscant, dar nu a trecut mult până când blugii cu găuri au revenit la modă, poate datorită influenței lui West.

Costumul în stil masculin purtat de Diane Keaton.

Înainte ca aceste costume să devină o tendință de modă în rândul femeilor, actrița a purtat un smoking la premiile Oscar. În 2004 această ținută a șocat publicul, dar ulterior a devenit una iconică.

Rochia-pantaloni purtată de Julia Roberts.

Cu 15 ani mai târziu, în 2019, Roberts a reamintit încă o dată tuturor că pantalonii pot fi purtați și ca ținută de seara. În plus, pot fi purtați și cu rochie. După aceea designerii vestimentari au început să repete această combinație.

Cizmele din denim purtate de J-Lo.

Internetul a explodat când cântăreața a apărut în aceste cizme neobișnuite.

Corsetele anatomice purtate de Grace Jones.

În anii 1980-1990 principala trăsătură a cântăreței au fost corsetele care îi subliniau liniile corpului, care șocau publicul. Astăzi astfel de corsete sunt din nou la modă: amintiți-vă de topul roz pe care l-a purtat Zendaya.

Topul Rihannei.

Rihanna este pe primele pagini ale publicațiilor online de la începutul anului. Și totul pentru că a creat un nou stil unic pentru femeile însărcinate. Vedeta își subliniază abdomenul în toate modurile posibile, un exemplu fiind acest top și pantalonii din fire strălucitoare.