13 imagini care demonstrează cât de mult s-au schimbat ținutele absolventelor în ultimii 40 de ani

Probabil, printre cititorii noștri sunt și cei, care au absolvit liceul încă în perioada socialistă. Acest articol este pentru ei. Am vrea să vă întrebăm dacă vă amintiți ultima zi de liceu? Mai țineți minte ultima lecție sau ultimul careu solemn?

Desigur, și în acea perioadă unii elevi se evidențiau printr-un comportament provocator. Cineva începea să fumeze, în timp ce alții, anume în perioada anilor de liceu au descoperit pentru prima dată gustul alcoolului. Dar totuși, ceea ce a fost acum 40 de ani, nu se poate compara cu prezentul. Tineretul s-a schimbat foarte mult.

În perioada comunistă tinerii erau îndemnați să devină adevărați eroi ai patriei și muncitori profesioniști, care să contribuie la creșterea economică și progresul țării. Acum, se pare că nu mai există prea multe restricții și cerințe față de generația tânără. Fiecare este liber să-și decidă soarta și să-și construiască viitorul așa cum vrea.

Unii consideră că, comportamentul provocator al adolescenților contemporani nu este nimic altceva decât o manifestare a libertății interioare a generației tinere, iar ceremoniile solemne din timpul perioadei comuniste – sunt rezultatul unui control total și al suprimării individualității. Oricum, tineretul rămâne a fi cea mai importantă categorie a societății, care prin dinamismul și viziunile noi este capabil să schimbe lucrurile.

Fiecare va decide pentru sine cum este corect și mai bine, dar înainte de asta vă propunem să faceți cunoștință cu o selecție din câteva imagini, care demonstrează cel mai bine cât de mult s-au schimbat lucrurile într-o perioadă relativ scurtă:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Vă rămâne să reflectați cât de mult s-au schimbat tinerii și cât de benefică este această schimbare!