14 idei originale pentru diversificarea garderobei doamnelor mature

O ținută reușită, pe lângă faptul că ne va ajuta să arătăm impecabil, ne va întineri și ne va reîmprospăta chipul.

Vă oferim mai multe idei interesante despre cum vă puteți diversifica garderoba pentru a arăta minunat.

Hainele de piele.

Adoptați acest hit al sezonului care va oferi dinamism și stil ținutei. Puteți purta cămașă, pantaloni, rochie sau fusta de piele pe care să le combinați cu alte piese vestimentare din stofe mai fine.

1.

2.

Palton în carouri.

Modelele în carouri sunt mereu la modă.

3.

4.

Fusta midi.

Fusta este un articol vestimentar feminin și elegant care trebuie să fie prezentă în garderoba noastră. Modelele de lungime medie sunt perfecte, deoarece sunt practice, versatile și sofisticate. Fustele cu o croială liberă, plisate sau parte peste parte arată excelent. Optați pentru modelele monocrome, pentru cele în carouri sau cu buline.

5.

6.

7.

8.

9.

Stilul clasic.

Nu uitați de îmbrăcămintea în stil clasic, care arată elegant și scump. Pentru un look laconic și feminin vă recomandăm să purtați bluze sau cămăși de culoare albă, o helancă deschisă la culoare, un sacou în carouri și o pereche de încălțăminte cu vârful ascuțit.

10.

11.

Blugi și pulover.

Această combinație este foarte frumoasă și tinerească. Alegeți o pereche de blugi care vi se potrivesc perfect și completați-vă ținuta cu un pulover elegant și veți arăta excelent.

12.

13.

Imprimeuri la modă.

Imprimeurile conferă originalitate și expresivitate ținutelor. Optați pentru imprimeurile cu buline, carouri, laba gâștei sau dungi, care sunt cele mai practice și universale și, pe lângă aceasta, nu vor ieși din modă prea repede.

14.