14 idei accesibile prin care poți transforma un apartament obișnuit într-un loc de poveste

Oricât de bine ne-am simți în propria locuință, la un moment dat ne dorim să vedem un design nou și original. Dar chiar dacă nu vă puteți permite o transformare radicală a apartamentului, asta încă nu înseamnă că trebuie să uitați de asemenea schimbări! Uneori un rezultat impresionant necesită un efort minim.

Echipa noastră a selectat pentru dvs. 14 idei superbe care vă vor ajuta să creați o scânteie nouă în designul locuinței fără a face reparație capitală.

1. Masă luminoasă

© mikeasaurus

Mobilierul original de obicei are un preț exagerat, un neajuns pe care nu îl are și rășina epoxidică. Aici puteți afla mai multe detalii despre această idee genială.

2. Căpătâiul patului

© Home Made by Сarmona

În dormitor puteți crea un suflu nou cu ajutorul căpătâiului patului. Iată o instrucțiune detaliată.

3. Polițe neobișnuite

© I Spy DIY

Dacă pereții vă par deja prea banali, dar nu aveți chef să schimbați tapetele, așezați pe pereți niște polițe de forme originale. Aici găsiți un exemplu foarte reușit.

4. Un pat nou făcut de sine stătător

© Shanty 2 Chic

Dacă prețurile din magazinele specializate vă strică dispoziția, puteți face un pat de sine stătător, mai ales că există și o instrucțiune foarte simplă.

5. Înnoirea mobilierului

© ATTHEPARK’S

Mobila poate fi de nerecunoscut! Blogul ATTHEPARK’S dovedește că cea mai banală comodă se poate transforma într-o piesă de mobilier foarte modernă.

6. Rame în camera de baie

© Indulgy

Uneori o piesă foarte simplă poate schimba radical aspectul lucrurilor cu care ne-am obișnuit. Cine ar fi crezut că ramele pentru fotografii pot fi folosite în baie?..

7. Înnoirea frigiderului

© The Every Girl

Chiar și frigiderul poate contribui la crearea unui design nou! O simplă riglă și ceva vopsea pentru metal poate crea o poveste. Ruth Eileen ne-o confirmă!

8. Perne neobișnuite

© Aliexpress

Camera pentru oaspeți va căpăta un aspect înnoit cu ajutorul unor perne cu imprimeu deosebit. Puteți procura așa ceva de exemplu de aici.

9. Decorații pentru pereți

© The Hamby Home

Dacă vă doriți un confort sporit, vă pot fi de folos câteva flori și un simplu borcan de sticlă. Iată cât este de simplu să faci o asemenea decorație.

10. O lustră originală

© Pillar Box Blue

De ce să cumperi lucruri noi dacă cele vechi încă sunt funcționale? Mai ales că le poți schimba radical aspectul în doar 30 de minute!

11. Accente stridente

© The New Domestic

Dacă v-au plictisit pereții monotoni, optați pentru un panou decorativ simplu, dar care are un efect puternic. Aici puteți afla cum se face panoul din imagine.

12. Delimitarea unor zone noi

© Etsy

Dacă v-a venit vreodată ideea de a delimita o anumită zonă dintr-o cameră spațioasă, o puteți face foarte simplu folosind, bunăoară, astfel de perdele.

13. Un scaun original

© The Key Item

Ați vrea un strop de lux în locuința dvs.? Nu vă grăbiți să cheltuiți sume enorme pentru asta, iată cum puteți transforma elegant un simplu scaun din plastic.

14. Pereți pictați

© The New Domestic

Dacă vă place ideea de pereți pictați, nu ezitați să folosiți culori țipătoare și forme neobișnuite. Iată o instrucțiune foarte utilă care vă va ajuta să obțineți o astfel de frumusețe.