14 fotografii care ne arată cum s-au schimbat, timp de circa 100 de ani, reprezentantele diferitor națiuni

Conform rezultatelor cercetărilor realizate în ultimul secol oamenii au devenit mult mai înalți și mai robuști și a crescut și speranța de viață. Dar v-ați întrebat vreodată cât de mult s-au schimbat, de-a lungul a 100-150 de ani, chipurile reprezentanților diferitelor naționalități? Sau este posibil să găsim asemănări între strămoși și contemporani?

Am studiat cu atenție fotografiile femeilor care au trăit la mijlocul secolului al XIX-lea – începutul secolului al XX-lea și ale contemporanelor noastre și iată ce am observat:

1. Iată cum arătau cândva și cum arată acum femeile evreice.

2. Femeile azere.

3. Iată cum arătau și cum arată turcoaicele. 

4. Egiptenele de cândva vs celede acum. 

5. Iată cum arătau franțuzoaicele de cândva și cum arată cele actuale. 

6. Iată cum arătau și cum arată marocanele

7. Femei din Bulgaria. 

8. Iată cum arată femeile din Tadjikistan

9. Femei kazahe.

10. Femei kârgâze.

11. Femei din Thailanda. 

12. Femei chineze. 

13. Femei din Serbia. 

14. Iată cum arătau albanezele de cândva în comparație cu cele de acum. 

Această diferență de aspect nu se datorează doar produselor cosmetice și procedurilor anti-îmbătrânire disponibile în prezent, ci și faptului că viața femeilor în ultimii 100 de ani s-a schimbat nespus de mult, fapt care și-a pus amprenta asupra aspectului nostru. Femeile de acum au devenit mult mai interesante, dedicând mai mult timp dezvoltării personale și lumii interioare. Viața lor nu se mai limitează doar la creșterea și educarea copiilor, la treburile casnice și la bucătărie, devenind la moment mult mai interesantă și mai colorată.

Care naționalitate s-a schimbat, după părerea Dumneavoastră, cel mai mult pe parcursul a acestor 100 de ani? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!