14 filme pentru toți cei care vor să se relaxeze și să uite de toate

Zâmbetul (râsul cu poftă 😀 ) este un oaspete binevenit în orice casă. Dacă acesta vă lipsește, înseamnă că e timpul să priviți un film vesel. Apropo, este de două ori mai amuzant dacă îl priviți în doi. La urma urmei, toată lumea știe că problemele vieții fug de zâmbete ca și de foc.

Echipa noastră vă propune câteva ecranizări excelente pentru a vă relaxa în zilele de odihnă.

1. Un prince (presque) charmant

Jean-Marc cel mai mult este interesat de afaceri și de propriile capricii. În căutarea profitului, el privează o fabrică întreagă de venit. Sărbătorind semnarea contractului, el uită de nunta fiicei sale. Dar el își iubește copilul, așa că încearcă să rezolve totul și se grăbește să plece. În același timp pleacă și Marie, care crede încă din copilărie că undeva există un prinț pe cal alb. Este adevărat?

2. Demain tout commence

Viața lui Samuel este un șir de petreceri și plimbări, fără responsabilități, cu prietenele pe malul mării. Însă dintr-o dată la dig vine o fată care are niște noutăți absolut incredibile pentru personajul principal. Și asta îi schimbă destinul pentru totdeauna. Nu veți regreta un minut dacă alegeți această dramă comedie.

3. Hunt for the Wilderpeople

Pe urmele unor fugari

Ricky este un puști pe care vor să-l reeduce urgent. O angajată a serviciului social Paula îl duce în afara orașului la o familie. Când mama adoptatoare Bella moare, asistenții sociali decid să-l ia pe băiat înapoi. Iar el fuge în pădure. Și Hec, soțul neoficial al lui Bella, pleacă să-l caute. Dar Paula face zarvă și îi cheamă pe toți să găsească „băiatul sărac” și „însoțitorul” lui. Vânătoarea începe!

4. Skiptrace 

Detectivul, mafia şi cartoforul

Bennie Chan urmărește de mai mulți ani sindicatul crimei. Dintr-o dată, nepoata sa este răpită de membrii acestei bande. El începe căutările și soarta îi trimite un partener dubios – un american escroc. Însă el deține informații importante. Se pare că nu pot scăpa de cea mai incitantă cooperare din viața lor.

5. A Hologram for the King

Hologramă pentru rege

Un alt film bun cu Tom Hanks. Alan Clay a văzut sensul vieții în familie și muncă, dar într-o zi lumea s-a fisurat. Problemele se țin lanț, iar el trebuie să plătească urgent pentru studiile fiicei sale. Un cerc vicios? Dar nu pentru Clay. Se grăbește spre Arabia Saudită cu o idee îndrăzneață. În timp ce așteaptă întâlnirea cu regele, în viața sa încep să apară oameni uimitori.

6. A Dog’s Purpose

Câinele, adevăratul meu prieten

Se pare că nu numai pisicile au 9 vieți. Eroul acestei comedii este unul dintre aceștia. Pentru prima dată câinele lui Bailey nu a trăit mult. Dar a doua oară retriever-ul de aur a fost mult mai norocos. Probabil că anume această comedie ați căutat-o să o priviți împreună cu copiii.

7. Florence Foster Jenkins

Această  dramă comedie este plină de farmec. Eroina Meryl Streep este o fată dintr-o familie bogată din New York care are totul, dar visează să devină o soprană celebră. De fapt, Florence Foster Jenkins nu are nici auz și nici voce… Dar va afla ea vreodată despre asta? Apropo, rolul soțului ei fermecător a fost interpretat de Hugh Grant.

8. 100 metros

A fost odată un bărbat care a fost diagnosticat cu scleroză multiplă și nici nu putea să meargă nici 100 de metri. Cu toate acestea, eroul nostru nu a renunțat. Și-a stabilit un obiectiv măreț – de a merge sute de kilometri. Această comedie emoționantă, bazată pe fapte reale, ne învață să facem față problemelor și să luptăm pentru noi înșine și pentru cei dragi.

9. Blast from the Past

Adolescentul atomic

Adam Weber este un tip minunat, dar din cauza unor circumstanțe absurde, copilăria și adolescența și-o petrece într-un buncăr anti-nuclear construit de tatăl său care este om de știință. El nu știe nimic despre lumea de sus, dar în adâncul sufletului visează să vadă cu ochii lui tot ceea ce știe numai din spusele părinților săi. Da, ce să spun, Adam naiv și sincer, nu a văzut niciodată o fată în viața lui. Și într-o zi se întâmplă ceva incredibil!

10. Teorie tygra

Într-o familie în care 3 generații de soții se îngrijesc să respecte toate punctele unei „căsătorii perfecte”, păzitoarele familiei sunt cel mai bine informate despre problemele cotidiene. Dar, se pare că și despre celelalte. La un moment dat, Jan Berger își dă seama că nu-și trăiește viața. Ce e de făcut? Decis: el pregătește o evadare, care va avea loc într-un mod foarte neobișnuit.

11. Asphalt

Este povestea unei femei și a unui cosmonaut care este plină de căldură și scene amuzante. Privind eroii, îți dai seama din nou că viața nu este atât de dură când ai alături cel puțin o persoană care te înțelege. Francezii știu să facă umor. Puțin râs, puțină tristețe și o mână de zâmbete – o altă capodoperă este gata!

12. The Grand Seduction

Cândva orășelul de pe insula Newfoundland era plin de viață. Dar cu timpul s-a pustiit. A rămas doar o fabrică, dar cum să se păstreze locurile de muncă, dacă nu există nici măcar un medic? Localnicii conduși de French decid să găsească un doctor și să-l facă să rămână cu ei pentru totdeauna. Iar pentru asta trebuie creat urgent un oraș de vis!

13. Rufus 

Manny s-a mutat într-o scoală nouă și dorește să-și facă prieteni cât mai curând posibil. Dar ceva a mers prost. Câinele său preferat, Rufus, găsește un amulet magic pe care băiatul îl pune la gât. Dintr-o dată locurile se schimbă. Ce este de făcut acum? Nu există nici o cale de ieșire. A doua zi, Manny îl duce pe Rufus la școală…

14. This Beautiful Fantastic

Se spune că în lumea noastră extraordinară, toate evenimentele sunt într-un fel legate. Râurile mici se unesc într-un râu foarte mare, iar fanteziile drăguțe ale unei fete inconștient schimbă brusc viața oamenilor din jur. Și ei dintr-o dată observă că totul capătă niște culori vii! Această comedie vă umple inima cu lumină și căldură.