14 fii ale vedetelor cinematografului, care arată și mai frumos decât tații săi!

Acum nu demult, Alain Delon, Jude Lowe și mulți alți actori au cucerit inimile milioanelor femei din întreaga lume. Se pare că nimeni nu îi poate depăși în frumusețe și farmec. Cu toate acestea, s-a dovedit că o nouă generație de băieți talentați, ambițioși și foarte frumoși au crescut, care sunt deja gata să concureze cu părinții lor. Am fost plăcut surprinși să vedem ce copii frumoși și talentați vin să înlocuiască vedetele noastre preferate din showbiz. Vă invităm să-i admirăm mai jos:

1. Jude Lowe și Rafferty Lowe. 

Poate că nu toată lumea știe că Jude Lowe este un tată bogat. În total, actorul are cinci copii. Rafferty Lowe, în vârstă de 23 de ani, este fiul lui Jude din prima căsătorie, cu actrița Sadie Frost. Băiatul a moștenit de la tatăl său trăsăturile faciale fine. Tânărul de mult timp lucrează ca model și participă la spectacole de modă din întreaga lume. În plus, Rafferty face muzică, în special ca membrul trupei Dirty Harris.

2. Alain Delon și Alain-Fabien Delon. 

Cine poate concura cu Alain Delon în ceea ce privește frumusețea? Poate doar fiul lui. Alain-Fabien are 25 de ani, participa în filme și lucrează ca model. Din 2015, băiatul a devenit fața casei de modă Dior. În plus, Delon Jr. a încercat recent să scrie și a publicat primul său roman “Cursa Lorzilor”.

3. Tom Hanks, Colin Hanks și Chet Hanks. 

Tom Hanks are patru copii. Din prima căsătorie – fiica Elizabeth și fiul Colin. Acum, Colin are 41 de ani, iar talentul tatălui său a fost transmis în mod clar: Colin a devenit, de asemenea, un actor și producător de succes. În cea de-a doua căsătorie, Tom are doi fii — Chet și Truman Theodore. Chet, în vârstă de 29 de ani, a decis mai întâi să meargă pe urmele tatălui – vedetă și să facă un film, dar se pare că s-a răzgândit și acum scrie rap. În ceea ce privește fiul cel mic, el duce un stil de viață destul de retras și nu-i place deloc să iasă în public.

4. David Beckham și Brooklyn Beckham. 

David Beckham educă trei fii și o fiică. Cel mai mare, Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, în ciuda vârstei tinere, a reușit deja să se încerce în diferite domenii. Ca un copil, el a fost pasionat de fotbal și a jucat foarte bine, apoi a lucrat ca model și actor, dar pasiunea adevărată s-a dovedit a fi fotografia. Acum, Brooklyn asistă unor fotografi renumiți și filmează pentru campaniile publicitare.

5. Stellan Skarsgard, Alexander Skarsgard și Bill Skarsgard. 

Despre dinastia Skarsgard știe deja, probabil, toată lumea. Stellan este tatăl norocos al celor 8 copii! Mulți dintre ei și-au legat, de asemenea, viața lor cu industria cinematografică. Cu toate acestea, favoriții sunt Alexander, în vârstă de 43 de ani, primul fiu al lui Stellan, și Bill, în vârstă de 29 de ani. Ambii sunt actori solicitați.

6. Clint Eastwood și Scott Eastwood. 

Clint Eastwood este un alt tată celebru. Actorul și regizorul are șapte copii. Probabil cel mai faimos este Scott Eastwood, în vârstă de 33 de ani. În copilărie, băiatul și-a manifestat interesul pentru actorie, iar tatăl a decis să-i facă o protecție, filmând-ul în drama ” Flags of Our Fathers “. Acum, Eastwood jr. este implicat într-o varietate de proiecte mari și are armata sa de fani.

7. Jeremy Irons și Max Irons. 

Fiul actorului popular Jeremy Irons a decis, de asemenea, să continue dinastia. Succesul a venit la Max după lansarea filmului “Guest”, filmat după romanul lui Stephanie Meyer, unde a jucat unul dintre rolurile principale. Apoi a fost chemat în serialul “Regina Albă” și de atunci cariera băiatului merge cu încredere în sus. În plus, datorită aspectului memorabil, Irons Jr. a fost un model destul de vestit.

8. Will Smith, Jayden Smith și Trey Smith. 

De fiul mezin al lui Will Smith, Jaden, mulți oameni știu. Tânărul apare adesea în cronica socială, se ocupă de caritate, lucrează ca model și scrie muzică. Dar despre fiul din prima căsătorie, Trey de 26 de ani, nu au auzit prea multe. Cu toate acestea, el este, de asemenea, pasionat de muzică și de film. Apropo, Will a ajutat întotdeauna în mod activ fiul mai mare să-și construiască o carieră.

9. Kurt Russell și Wyatt Russell. 

Wyatt Russell, în vârstă de 33 de ani, este fiul lui Kurt Russell și a actriței Goldie Hawn. Cu câțiva ani în urmă, Russell Jr. și-a planificat să-și lege viața cu sportul: a jucat hochei profesionist. Cu toate acestea, din cauza traumelor, era nevoit să încheie cariera sportivă. Acum se încearcă ca actor. Pe contul său sunt rolurile principale în comedia “Folk Hero & Funny Guy “, precum și în episodul serialului “Black Mirror”.

10. Pierce Brosnan, Dylan Brosnan și Paris Brosnan. 

Fiii lui Pierce Brosnan din a doua căsătorie, Dylan și Paris, au avut noroc cu aspectul exterior. Nu este surprinzător faptul că ambii tineri au decis să construiască o carieră în domeniul de modeling. Dylan, în vârstă de 22 de ani, participă la prezentările Burberry și Yves Saint Laurent, iar Paris, în vârstă de 18 ani, colaborează cu Dolce & Gabbana. Apropo, în afară de acest domeniu, Dylan se ocupă serios cu muzica, iar Paris filmează scurtmetraje.

11. Bill Pullman și Lewis Pullman. 

Fiul actorului Bill Pullman Lewis, în vârstă de 26 de ani, a decis, de asemenea, să-și lege viața cu lumea cinematografică. El a început cu scurtmetraje, iar astăzi poate fi văzut în seriale populare, cum ar fi “Bad Times at the El Royale “” și “Catch-22”.

12. Arnold Schwarzenegger și Patrick Schwarzenegger. 

Fiul lui Arnold Schwarzenegger a fost un băiat foarte ambițios încă din copilărie. La 15 ani și-a înființat propria colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați. Apoi, tânărul a reușit să lucreze ca model și a devenit fața brandului Hudson Jeans. De asemenea, Patrick mereu era atras de cinematografie: a jucat în filmul “Grown Ups 2 ” și a jucat un rol principal în filmul romantic “Midnight Sun”.

13. Tommy Lee și Brandon Thomas Lee. 

Brandon Thomas Lee – fiul de 23 de ani al actriței Pamela Anderson și muzicianul Tommy Lee, a primit de la părinți nu numai aspectul luminos, ci și creativitatea. Acum, Brandon construiește o carieră de actor și a reușit deja să joace în mai multe filme.

14. Nicholas Cage și Weston Coppola Cage. 

Weston Coppola Cage este o personalitate destul de versatilă. În cei 28 de ani, el a jucat deja în mai multe filme și a devenit, de asemenea, un muzician popular. Weston cântă în trupa Eyes of Noctum. În plus, acum 5 ani, Cage Jr. s-a căsătorit și a devenit tată.

Ai cui fii par mai atrăgători? Poate că puteți completa lista noastră cu alți copii celebri?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.