14 femei celebre care și-au anunțat atât de original sarcina încât toată lumea a rămas fără cuvinte

Anunțul despre sarcina unei vedete este un eveniment pe care nu doar rudele viitorilor părinți îl așteaptă cu nerăbdare, ci și fanii. De obicei mamele și tații celebri împărtășesc această veste printr-o postare emoționantă pe rețelele sociale. Iar alții aleg metode mai originale: filmează videoclipuri întregi sau își întrerup concertul pentru a-și împărtăși fericirea.

Katy Perry.

Cântăreața și-a ținut mult timp sarcina în secret pentru a o anunța în noul ei videoclip „Never Worn White”. Katie a apărut în fața publicului într-o rochie lungă albă, care îi scotea în evidență burtica. Câteva luni mai târziu cântăreața și iubitul ei, actorul Orlando Bloom, au devenit părinții unei fetițe pe nume Daisy.

Adriana Lima.

Modelul a realizat un videoclip amuzant în care îl anunță pe partenerul său Andre Lemmers că este însărcinată. Iată expresia feței lui.

Meghan Markle și Prințul Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry au adus un omagiu Prințesei Diana anunțând sosirea a celui de-al doilea copil pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. În aceeași zi, în urmă cu 38 de ani, ziarele au publicat știrea despre sarcina Prințesei Diana, mama Prințului Harry.

Lilibet Diana s-a născut pe 4 iunie 2021. Al doilea nume al fetei este în onoarea bunicii sale.

Kelly Osbourne.

Cântăreața și-a anunțat sarcina postând o fotografie cu ea în care ține o ecografie. „În ultimele luni nu am spus prea multe, iar acum vă voi spune de ce. Sunt în al nouălea cer pentru că în curând voi deveni mamă”, scrie în textul postării.

Mandy Moore.

Mandy a făcut o postare interesantă pe pagina sa de socializare: a postat o fotografie cu fiul ei, August, de un an, într-un tricou pe care scrie „Big Brother”. „Primul capitol din viața mea s-a încheiat, iar următorul este pe cale să înceapă: voi deveni mama a 2 copii”, a comentat vedeta.

Ashley Graham.

Ashley și-a anunțat a doua sarcină prin intermediul unui videoclip în care ea și soțul său așteaptă mai întâi rezultatul unui test de sarcină, iar apoi în timpul unei ecografii sunt informați că vor avea gemeni.

Christina Ricci.

Faptul că actrița își așteaptă al doilea copil, au aflat fanii de pe rețeaua de socializare. Vedeta a postat o imagine cu descrierea: „Viața este din ce în ce mai bună”.

Gal Gadot.

Vedeta și-a anunțat a treia sarcină postând o fotografie cu soțul ei și cu 2 fiice mai mari însoțită de comentariul „Din nou”. Câteva luni mai târziu actrița a născut încă o fetiță.

Jennifer Lopez.

În 2007 în timpul concertului final al turneului, J. Lo, în vârstă de 38 de ani, a șocat publicul și pe soțul ei anunțând că este însărcinată: „Eu și Mark așteptăm un copil!” Marc Anthony, soțul cântăreței, a ridicat din umeri, s-a aplecat spre Jennifer, i-a sărutat burtica și a spus: „Nu mă așteptam să spună asta”.

Amy Schumer.

Actrița nu și-a pierdut nici de această dată simțul umorului. Pe pagina ei de pe rețeaua de socializare a postat o fotografie cu Meghan Markle însărcinată și cu soțul ei, Prințul Harry, dar a înlocuit fețele cu ea și soțul ei Chris Fisher.

Jessica Simpson.

Jessica nu doar că și-a anunțat sarcina pe pagina personală de pe rețeaua de socializare, dar a dezvăluit imediat și faptul că va avea o fetiță. Curând, cântăreața a născut-o și i-a dat numele de Birdie.

Beyoncé.

Beyoncé a interpretat „Love on Top” în timpul premiilor muzicale din 2011. După ce a terminat de cântat a aruncat microfonul, și-a descheiat în tăcere blazerul și și-a mângâiat sfidător burta rotunjită. Câteva luni mai târziu s-a născut primul ei copil, Blue Ivy .

Gigi Hadid.

Gigi și-a confirmat zvonurile despre sarcină la o emisiune TV în direct. „Desigur, aș prefera să anunț altfel, dar în același timp sunt recunoscătoare tuturor pentru cuvintele calde și sprijin”.

Blake Lively.

În septembrie 2022 Blake Lively a apărut pe covorul roșu al unui eveniment într-o rochie care îi scotea în evidență burtica. Câteva zile mai târziu actrița a anunțat că ea și soțul ei Ryan Reynolds vor avea în curând un al patrulea copil și a postat mai multe fotografii.