14 femei celebre care nu se jenează să apară fără machiaj. Și bine fac

Noile studii și sondaje demonstrează faptul că bărbații preferă din ce în ce mai mult femeile care arată cât mai natural. Foarte puțini respondenți au afirmat că îi atrage machiajul unei femei.

Frumusețea naturală este, din fericire, din ce în ce mai apreciată și ne bucurăm mult să constatăm faptul că și unele vedete își permit să apară uneori nemachiate.

Vă invităm să aruncați o privire la următoarea galerie foto în care veți descoperi câteva fotografii ale unor vedete internaționale în care apar cu și fără machiaj.

Michelle Pfeiffer, 61 de ani.

Rihanna, 31 de ani.

Dakota Fanning, 25 de ani. 

Charlize Theron, 44 de ani.

Candice Swanepoel, 31 de ani.

Brooke Shields, 54 de ani. 

Meriem Uzerli, 36 de ani.

Jennifer Aniston, 51 de ani.

Kate Hudson, 40 de ani.

Cindy Crawford, 53 de ani.

Salma Hayek, 53 de ani.

Adriana Lima, 38 de ani.

Miley Cyrus, 27 de ani.

Jessica Beale, 37 de ani.

În ultima vreme tot mai multe vedete îndrăznesc să se pozeze fără machiaj, arătând că orice femeie trebuie să aibă încredere în frumusețea sa naturală, încercând să distrugă mitul conform căruia celebritățile arată mereu perfect.

Chiar dacă pielea lor este bine îngrijită și se observă că acordă mare atenție rutinei de frumusețe, acestea nu se deosebesc de femeile obișnuite. Iar unica diferență dintre o actriță celebră și o femeie obișnuită este faptul că în spatele actriței se află o echipă întreagă de profesioniști care se ocupă de imaginea acesteia pentru ca să arate mereu impecabil.

Vă place cum arată aceste vedete? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii.