14 exemple despre cum un singur detaliu poate transforma o regină într-o femeie obișnuită

Odată cu trecerea timpului se rărește nu doar podoaba noastră capilară, dar și genele și sprâncenele. De aceea trebuie să penăm corect sprâncenele, ținând cont de vârstă și de forma feței. Înainte de a vă schimba forma sprâncenelor, ar trebui să vă studiați cu mare atenție forma feței Dumneavoastră.

La momentul actual sunt la modă sprâncenele naturale, dar cândva arătau ca un fir. Unele vedete, care au renunțat la sprâncenele foarte subțiri, arată minunat.

Vă propunem în continuare o selecție de fotografii cu vedete care și-au schimbat forma sprâncenelor și acum arată complet diferit.

Adele.

Megan Fox.

Jessica Alba.

Jennifer Lopez.

Lady Gaga.

Penelope Cruz.

Selena Gomez.

Christina Ricci.

Drew Barrymore.

Gwen Stefani.

Gwyneth Paltrow.

Victoria Beckham.

Angelina Jolie.

Maisie Williams.

Indiferent de tendințele în materie de machiaj, sprâncenele trebuie să fie întotdeauna cât mai naturale și mai simetrice. După cum vedem în aceste fotografii, sprâncenele pot schimba radical trăsăturile feței, de aceea este foarte important sa le oferim atenția de care au nevoie. Make-up artiștii ne recomandă să fim foarte atente atunci când folosim machiajul pentru a obține niște sprâncene conturate și aranjate. O altă recomandare ar fi să folosim întotdeauna un fard într-o nuanță cât mai apropiata de culoarea naturală a firelor sprâncenelor.

Luați aminte: o formă greșită sau un aspect neîngrijit al acestora ne pot ruina aspectul și dimpotrivă, dacă sprâncenele arată bine și sunt îngrijite în mod corespunzător, putem arăta perfect chiar și fără pic machiaj.

Ați experimentat cu sprâncenele și ați reușit să reveniți mai târziu la forma inițială? Ce părere aveți despre schimbarea acestor vedete? Așteptăm cu nerăbdare comentariile dumneavoastră.