14 evenimente când vedetele au purtat haine din colecții vechi și au arătat atât de bine încât au trezit admirația tuturor

În ultimii ani colecțiile vechi reușesc să cucerească podiumurile. Din ce în ce mai des vedetele optează pentru ținute din colecțiile de arhivă, care arată chiar mai bine decât cele noi.

Am ales 14 ținute unice în care vedetele care au arătat extraordinar.

În 2017 Scarlett Johansson a participat la Gala Muzeului American de Istorie Naturală într-o rochie Yves Saint Laurent.

Pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes – 2022 Bella Hadid a strălucit într-o rochie luxoasă din 1987 creată de Gianni Versace.

Și în seara aceleiași zile modelul a participat la o cină dedicată aniversării a 75 de ani de la Festivalul de Film de la Cannes.

De data aceasta a purtat o rochie Versace din colecția 2001.

În 2017 Kendall Jenner a fost invitată la The Tonight Show cu Jimmy Fallon. Modelul a purtat un costum Chanel din anii 90.

Isabelle Huppert a făcut senzație pe covorul roșu la cea de-a 79-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția (2022), purtând o ținută Armani Privé din colecția 2007.

În 2016 Kate Moss a purtat la o petrecere la Muzeul Victoria și Albert într-o rochie sofisticată de la un brand necunoscut.

Penelope Cruz a pășit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2018 într-o ținută Chanel superbă.

Cu doi ani mai devreme Vanessa Paradis a purtat o rochie Chanel la cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

În 2017 Julianne Hough a participat la o petrecere organizată de revista „InStyle” într-o rochie de epocă, marca preferată a lui Kate Middleton, Jenny Packham.

În octombrie 2022 Prințesa de Wales Catherine a purtat o jachetă Chanel din 1995 pentru a participa la aniversarea 10-a Coach Core.

Natalie Portman a purtat un costum Claude Montana din 1991 la premiera de la Roma a filmului „Thor: Love and Thunder” din 2022.

Sydney Sweeney a arătat șic într-o rochie Thierry Mugler din 1981 la premiile HCA TV din 2022. Apropo, ținuta a fost creată cu 16 ani înainte de a se naște actrița. 

În 2022 Miley Cyrus a apărut într-o rochie Dior creată de John Galliano.

La o recepție la Palatul Buckingham în 2018 Naomi Campbell arăta pur și simplu uimitor într-o rochie de epocă Pierre Cardin.