14 detalii din garderobă din a căror cauză chiar și femeile foarte stilate riscă să pară vulgare

Hainele sunt o reflectare a lumii noastre interioare și a stării de spirit. Chiar și femeile care aleg confortul, minimalismul și simplitatea, aleg uneori ținute feminine sau extravagante. Dar trebuie să fim atente când alegem astfel de ținute deoarece riscăm să arătăm vulgar sau prea sfidător.

Iată care sunt detaliile de care ar trebui să ținem cont pentru a arăta mereu impecabil.

1. Hainele cu imprimeu leopard.

Stiliștii și designerii spun în unanimitate că „leopardul” este în tendințe, dar oricum ne recomandă să îl includem cu atenție în ținutele noastre. Imprimeurile „prădătoare” poate fi „îmblânzite” și pot arăta foarte bine, dacă le veți adăuga dozat. Hainele cu imprimeu leopard se combină bine cu hainele monocromatice de bază. Puteți purta „leopard” din cap până în picioare, principalul lucru este că ținuta să nu fie mulată.

2. Culoarea roșie. 

Ținutele mulate, de culoare roșie, sunt o modalitate de a atrage atenția asupra noastră. Dar le puteți echilibra alegând nuanțe mai calme și haine cu o croială liberă.

Culoarea roșie este perfectă pentru accente.

3. Haine semitransparente. 

Bluzele, rochiile și fustele care nu lasă loc imaginației au devenit preferatele multor vedete. Cu toate acestea, în viața de zi cu zi, ar trebui să respectați regula: lenjeria nu ar trebui să fie vizibilă. Dacă este foarte diferită de restul ținutei, va arăta vulgar. Cea mai bună opțiune este lenjeria de culoarea pielii.

Merită să acordați atenție rochiilor și bluzelor cu inserții din plasă sau decupaje, care arată stilat și atrăgător. Și apropo, sunt potrivite în aproape orice situație.

4. Leggings.

Leggings nu sunt pantaloni. Această piesă vestimentară este potrivită acasă sau în sala de sport, deoarece nu arată prea bine, mai ales atunci când este combinată cu tocuri. Singurul lucru cu care se combină bine este o tunică sau un pulover supradimensionat alungit.

5. Mini.

Pentru a alege lungimea potrivită încercați regula mâinilor coborâte: linia care atinge vârful degetelor este lungimea perfectă pentru Dumneavoastră. Dacă alegeți fustă sau mini, restul corpului ar trebui să fie acoperit. Puteți încerca să vă jucați cu detalii romantice: volane, falduri, nuanțe pastelate, dantelă, care vor face imaginea mai delicată.

6. Bluze și rochii asimetrice.

Pentru un look atrăgător nu este neapărat necesar să purtați haine care vă dezgolesc corpul. Trebuie să știți care părți să le expuneți și pe care să le ascundeți. Se recomandă să expunem o singură zonă a corpului. Dacă decideți ca această zonă să fie cea a umerilor, atunci ar trebui să vă acoperiți picioarele și invers.

7. Haine cu decolteu.

Pentru ca piesele vestimentare decoltate să nu pară vulgare ar trebui să renunțați la lenjeria push-up și să nu vă fie frică să vă arătați frumusețea naturală. Apropo, decolteul poate fi nu numai în față, ci și pe spate. În ambele cazuri ar trebui să respectați următoarea regulă: dacă purtați decolteu, atunci picioarele ar trebui acoperite.

8. Pantaloni scurți.

Evitați pantalonii foarte scurți deoarece nu se potrivesc aproape nimănui. Este mai bine să combinați pantaloni scurți cu pantofi cu toc jos ori să-i purtați cu o pereche de colanți de culoare închisă. Pantalonii trebuie să fie de stofă sau piele, cei din denim nu arată prea bine în combinație cu colanții. Pentru a echilibra proporțiile, pantalonii scurți pot fi purtați cu sacou.

9. Articole din piele.

De multe ori, articolele din piele arată destul de provocator. Dar cele cu o croială liberă arată foarte stilat și original.

10. Haine cu șireturi pe piept.

Acest detaliu ni se asociază, de obicei, cu lenjeria și atrage atenția asupra pieptului. Șireturile vor arăta foarte bine în partea de jos a ținutelor, pe fuste, blugi și pantaloni.

11. Dresuri din plasă.

Dresurile cu modele de dantelă și flori arată ieftin și destul de vulgar. Ar fi mai bine să optați pentru imprimeuri geometrice sau litere ori pentru o pereche de dresuri simple, de culoare neagră.

12: Dresurile negre pot arăta vulgar. 

Stiliștii moderni promovează activ ideea că doar dresurile negre sunt potrivite, iar cele de culoarea pielii denotă lipsă de gust. Dacă veți alege cu atenție dresurile de culoarea pielii, veți ascunde unele imperfecțiuni și veți obține un efect minunat. Însă ar fi bine să evitați modelele bej strălucitoare, care nu corespund cu nuanța pielii.

Dacă veți purta colanți negri în combinație cu o pereche de pantofi deschiși la culoare, riscați să obțineți un aspect vulgar.