14 detalii care ne ajută să înțelegem imediat că aceste locuințe se află în Canada

Toată lumea știe că locuitorii Canadei adoră siropul de arțar și sunt foarte pasionați de hochei.

Dar după ce aflăm mai multe lucruri despre această țară, ne dăm seama cât de mult diferă de celelalte.

Casele și apartamentele.

Canadienii nu par să fie foarte încântați de apartamente, preferând căsuțele din suburbii.

Dar nici viața la bloc nu este rea. Clădirile noi au propriile săli de sport și piscine, chiar și camere pentru oaspeți, care pot fi închiriate pentru o perioadă sau spații pentru petreceri.

Există și o opțiune mai ieftină, apartamentele la subsol, care au o intrare separată. Aceste locuințe au bucătărie, baie, spălătorie și câteva dormitoare. Apartamentele de la subsol au și ferestre destul de mari.

Dormitoare și camere de zi.

În Canada se numără dormitoarele. Dacă locuința are un dormitor combinat cu bucătăria, atunci este un „apartament pentru burlaci”. Cuvântul „garsonieră” este folosit în provincia Quebec.

Dacă, pe lângă dormitor, există și o cameră de zi, atunci acesta este un apartament cu un dormitor.

Dormitorul principal este de obicei cel mai mare, are baie proprie și dressing.

În casele și apartamentele canadiene este mereu cald, oricât de frig ar fi afară. Nu numai aparatele de aer condiționat ajută la menținerea temperaturii dorite, ci și geamurile adaptate condițiilor. Un alt avantaj al acestora este protecția împotriva zgomotului extern.

În clădirile noi ferestrele sunt imense, iar apartamentele sunt foarte luminoase.

Bucătăria.

Când veți primi cheile unei case sau ale unui apartament în Canada, bucătăria va fi mobilată și dotată cu toate aparatele de uz casnic. Dulapurile sunt, de obicei, din lemn, dar în ultimii ani, opțiunile din PAL și MDF devin din ce în ce mai frecvente. O altă tendință este blatul din piatră naturală, care se îngrijește bine și arată minunat.

În ceea ce privește electrocasnicele, setul standard este format din frigider, mașină de spălat vase, aragaz (de obicei electric), hotă și cuptor cu microunde.

În bucătăriile canadiene sunt multe prize. Unele bucătării au și aspiratoare încorporate.

Bucătăriile din casele noi sunt, de obicei, combinate cu sufrageria.

Însă această soluție are și dezavantaje, deoarece mirosurile se elimină mai greu. De aceea unii canadieni au găsit o soluție ingenioasă: o bucătărie mică, unde gătesc bucatele care elimină mirosuri.

Baia.

Locuințele canadienilor au, de obicei, mai multe băi. Cea de lângă dormitorul matrimonial este cea mai mare și are, de obicei, o cadă și 2 chiuvete: a soțului și a soției. În unele băi există și cabină de duș.

În unele băi este și hotă care reglează umiditatea.