14 cupluri care în lumina reflectoarelor arată ca Apollo și Afrodita, dar în viața obișnuită arată exact ca vecinii noștri

În lumina reflectoarelor vedetele noastre preferate arată întotdeauna incomparabil. Bărbații optează pentru costume elegante, iar femeile poartă rochii luxoase de seară și, cu siguranță, atrag toate privirile asupra lor. Însă în viața de zi cu zi nu toate vedetele au scopul de a-i impresiona pe alții, preferând haine cât mai simple și comode.

Iată câteva cupluri celebre care în lumina reflectoarelor arată ca Apollo și Afrodita, dar în viața obișnuită arată exact ca vecinii noștri.

Britney Spears și Sam Asgari.

Joe Jonas și Sophie Turner.

Daniel Craig și Rachel Weisz.

Nikki Reed și Ian Somerhalder.

Jessica Biel și Justin Timberlake.

Lucy Boynton și Rami Malek.

Erin Darke și Daniel Radcliffe.

Elsa Pataky și Chris Hemsworth.

Justin și Hailey Bieber.

Amy Adams și Darren Le Gallo.

Megan Fox și Machine Gun Kelly.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick.

Ryan Reynolds și Blake Lively.

Emily Blunt și John Krasinski.

Ținutele în care apar vedetele pe covorul roșu sunt create și studiate cu mare atenție de echipe de profesioniști. Prin urmare este firesc ca fiecare apariție publică a unei vedete să devină prilej de dispute: se analizează până în cele mai mici detalii, se ia în considerare machiajul și stilul ales. Dar, după cum vedem, în viața de zi cu zi vedetele arată exact niște persoane obișnuite, optând pentru îmbrăcăminte obișnuită.

Ce părere aveți despre vestimentația acestor cupluri celebre și care dintre ele arată bine în ținute casual? Dumneavoastră ce stil vestimentar preferați în viața de zi cu zi? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!