14 copii vedete care au demonstrat că mărul poate cădea foarte departe de pom

Copiii nu arată întotdeauna ca mamele și tații lor, ei pot avea un aspect diferit, propria lor viziune asupra lumii, stilul de viață și alegerea profesiei.

Am încercat să găsim câțiva fii ale vedetelor care sunt foarte diferiți față de părinții lor în ceea ce privește activitatea sau aspectul.

Gerard Depardieu și fiica sa Julie.

Julie, ca și celebrul ei tată, joacă în filme, dar aici se termină asemănarea dintre tată și fiică deoarece Julie și-a făcut 5 operații pentru a nu semăna cu tatăl ei.

Charlie Sheen și fiicele sale Sam și Lola Rose.

Fiicele lui Charlie Sheen și Denise Richards nu seamănă cu tatăl lor și nu apar pe ecrane.

Al Pacino și fiica sa Olivia.

Olivia mai are un frate geamăn pe nume Anton; tânăra studiază și nu are de gând să urmeze o carieră în cinematografie.

Guy Ritchie, Madonna și fiul lor Rocco.

Rocco avea toate premisele pentru a-și construi o carieră în show-business, dar a ales pictura: urmează un curs de arte plastice la un colegiu din Londra, scrie și vinde tablouri.

Clint Eastwood și fiul său Kyle.

Clint Eastwood are mai mulți copii, cel puțin 8 și nu toți descendenții lui Eastwood au vrut să-și conecteze viața cu actoria; de exemplu fiul său Kyle a devenit muzician de jazz.

Michael Jordan și fiul său Marcus.

La început fiul legendarului sportiv a încercat să calce pe urmele tatălui său și a început să joace baschet, dar nu a obținut prea mult succes în acest domeniu și, în 2016, Marcus a deschis magazinul de încălțăminte Trophy Room.

Til Schweiger și fiica sa Luna.

Tânăra împlinește anul acesta 25 de ani, dar are alte pasiuni, deși când era copil s-a filmat în „Pretty Boy” (2007).

Harrison Ford și fiica sa Georgia.

Tânăra a căutat întotdeauna să -și construiască o carieră de succes la Hollywood, dar încercările nu au avut prea mult succes și a renunțat.

Sophia Loren și fiul său Carlo Ponti.

Fiul Sophiei Loren nu și-a legat viața de cinematografie, devenind muzician.

Ronaldo și fiul său Ronald.

Ronaldo este considerat unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din toate timpurile, dar fiul său Ronald are o altă pasiune: muzica.

Bob Dylan și fiul său Jesse.

Bob Dylan a fost considerat o figură influentă în lumea muzicii pop în ultimii 60 de ani fiind și a doua persoană din istorie care a primit simultan un Oscar și Premiul Nobel pentru literatură; Dylan are mai mulți copii, dar nu toți i-au călcat pe urme: Jesse, spre exemplu, se ocupă de regie și producție.

Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker și fiul lor James.

Fiul lui Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick are 19 ani, James fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului; tânărul studiază la universitate.

Michael Jackson și fiul său Prince Michael Jackson II.

Cântăreațul are trei moștenitori, dintre care cel mai tânăr este prințul Prince Michael Jackson II, în vârstă de 19 ani, care este interesat de cinema și chiar are un blog tematic împreună cu fratele său.