14 concurente Miss Universe ale căror ținute au strălucit mai tare decât ale Lady Gaga

„Miss Universe” este un concurs internațional de frumusețe, la care participă tinere necăsătorite din toată lumea. Câștigătoarea primește o bursă, îmbrăcăminte și produse cosmetice de la sponsori, precum și călătorii pe tot globul.

Concurentele optează, de obicei, pentru rochii strânse pe corp, care să le pună în evidență silueta. De asemenea domină nuanțele metalice, dar și stofele cu paiete sau cu aplicații strălucitoare.

Iată ce ținute au purtat 14 concurente, ale căror ținute au strălucit pe podium.

1. Indonezia.

2. Ecuador.

3. Germania.

4. Filipine.

5. Austria.

6. Thailanda.

7. Vietnam.

8. Canada.

9. Insulele Cayman.

10. Suedia.

11. Irak.

12.Marea Britanie.

13. Malaezia.

14.Rusia.

Miss Univers este un concurs de frumusețe care a fost creat în anul 1952 de către o firmă americană de textile, scopul inițial fiind de a-i face concurență unui alt concurs, Miss World. Între aceste două concursuri nu există altă diferență decât organizatorii evenimentelor. Acestea sunt două festivaluri de frumusețe, organizate de două persoane diferite. Pe lângă acestea există, pe tot parcursul anului, multe concursuri de frumusețe, care se organizează în diferite părți ale lumii.

Dar cum au apărut concursurile de Miss? În anul 1880 un american din Beho-both Beach s-a gândit să-și promoveze afacerea și să atragă cât mai mulți clienți cu ajutorul femeilor frumoase. Acest truc de marketing, cum l-am putea numi acum, a fost unul din primele concursuri de frumusețe din istoria SUA.

În 1921, când femeile din America abia dobândiseră dreptul de vot, iar legea prevedea ca pe plajă să se poarte șosete lungi, care să acopere genunchii, astfel de evenimente reprezentau un deliciu pentru toată lumea.

La începutul anilor 30 s-a decis ca tinerele să nu apară doar în costume de baie, de aceea a apărut și proba rochiei de seară. După care a apărut proba de talente, care a complicat puțin lucrurile. În scurt timp aceste concursuri au intrat în atenția celor de la Hollywood, care le-au transformat radical.

Dacă ați fi în acest juriu, cui i-ați acorda locul 1? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!