14 cazuri în care încălțămintea vedetelor a atras toată atenția asupra sa, umbrind chiar și rochiile

Vedetele știu că atenția fanilor este atrasă nu numai de munca lor, ci și de aspect. Și acest lucru se observă mai ales la evenimente când publicul urmărește cu atenție cine și ce poartă, ce coafură și-a făcut și ce accesorii a ales. Și, pentru a ieși în evidență și a deveni regina covorului roșu, nu este neapărat ca vedetele să se îmbrace elegant, ci doar să aleagă încălțămintea potrivită.

Am încercat să ne să reamintim cazurile în care vedetele au purtat încălțăminte deosebită și au trezit admirația publicului.

Nicole Kidman.

La Premiile Emmy din 2017 Nicole a purtat o rochie roșie spectaculoasă. Dar privirile au fost ațintite mai mult asupra încălțămintei neobișnuite a actriței. Cureaua unei sandale era decorată cu pietre, iar cealaltă nu. Dar după cum sa dovedit asimetria a fost o decizie de design și sandalele fac parte din aceeași pereche.

Diana Kruger.

La Met Gala din 2021 Diane Kruger a strălucit într-o rochie neon și pantofii roz aprins fără toc, dar cu o curea cu pietricele.

Iar la concertul de gală de toamnă al Teatrului American de Balet actrița a apărut într-o rochie cu paiete și volane spectaculoase pe mâneci. Dar nu mai puțin memorabili au fost pantofii ei – o pereche de stiletto negri, cu decor original.

Priyanka Chopra.

Priyanka combină cu ușurință lucrurile aparent incomptabile. De exemplu la unul dintre premiile muzicale, ea a pozat într-o rochie strălucitoare de lux, cu un decolteu adânc, iar în picioare avea sandale cu vârf din PVC.

Margot Robbie.

Margo nu se teme să poarte pantofi extravaganți. De exemplu, ea a fost văzută purtând o pereche de încălțăminte care combina toate tendințele acelui sezon: mulași în stil occidental cu vârful pătrat și detalii metalice.

Rihanna.

Rihanna nu se teme deloc să poarte ținute și pantofi neobișnuiți. Și nu separat, ci împreună. La Met Gala din 2017 a venit într-o rochie neobișnuită, pe care a completat-o ​​cu pantofi cu șireturi până la coapsă.

Dua Lipa.

Pe covorul roșu cântăreața Dua Lipa a purtat o pereche de cizme foarte neobișnuite.

Taylor Swift.

Cântăreața a purtat la iHeartRadio Music Awards din 2019 o salopetă brodată cu paiete strălucitoare, iar punctul culminant al imaginii au fost sandalele cu toc înalt, cu aripi de fluture la călcâi.

Zoe Saldana.

La prezentarea premiului de film american „Independent Spirit” Zoe a optat pentru pantofi stiletto cu tocuri înalte și foarte subțiri.

Kaley Cuoco.

Majoritatea vedetelor optează pentru încălțăminte cu tocuri înalte. Dar nu și Kaylee. În 2016 a optat pentru o rochie de seară luxoasă, pe care a completat-o ​​cu adidași. Adevărat, atunci le-a schimbat în sandale negre.

Blake Lively.

După cum știm, actrița adoră pantofii Christian Louboutin. Așa că la ceremonia de prezentare a unei vedete pe Walk of Fame Blake a demonstrat nu doar o rochie originală, ci și o altă pereche de pantofi de la acest designer care au atras atenția tuturor.