14 cazuri când hainele de pe marele ecrane au devenit disponibile publicului larg!

Creând garderoba la modă, astăzi luăm exemplu de la bloggerii populari, care acumulează milioane de aprecieri pe Instagram și YouTube. Dar înainte de apariția și dezvoltarea Internetului, femeile care doreau să arate elegant aveau alți indicatori: de exemplu, imagini din filme și emisiuni TV. Chiar, până în prezent, sunt lansate filme, eroinele cărora tind să devină un exemplu demn de urmat.

Noi am revizuit niște filme, atât noi, cât și mai vechi, care au un singur lucru în comun: personaje spectaculoase cu propriul său stil. În selecția noastră de astăzi vă prezentăm imaginile din filme, care nu au evitat industria modei.

1.

Cu greu cineva va putea relata în detaliu toate peripețiile celebrului serial TV ”Sex and the City”. Dar screensaver-ul său luminos, în care Sarah Jessica Parker strălucește într-o fustă tutu, a fost studiat de mulți în cele mai mici detalii. Tendința cochetă și feminină a fost preluată de femeile la modă, iar adevăratul boom a venit la sfârșitul anilor 2000.

2.

Tânăra Natalie Portman, care a jucat rolul principal în filmul de acțiune ”Leon”, a atras atenția publicului nu numai prin actoria sa talentată, ci și cu stilul ei radiant. Fetele chiar și în zilele de astăzi cu mare satisfacție își fac tunsoarea Carre și poartă ochelari întunecați rotunzi.

3.

La sfârșitul anilor ’60, celebra Catherine Deneuve a jucat în drama Luis Bunuel ”Belle De Jour”. Una dintre ținutele iconice ale actriței este o rochie clasică neagră, cu guler alb. Aceasta este o soluție excelentă pentru un stil modern de birou, care nu își pierde relevanța.

4.

După lansarea producției ”Bonnie and Clyde”, cu Faye Dunaway în rolul principal, multe fete americane au fost inspirate de imaginea eroinei. Drept urmare, au intrat în funcțiune beretele de lână și eșarfele pestrițe.

5.

În 2006, Kirsten Dunst a interpretat-o ​​pe Marie Antoinette în filmul cu aceiași denumire. Toți cei care au fost direct sau indirect legați de modă și-au amintit de rochiile cu fischbein, crinoline și coafuri-turnuri incredibile. Christian Louboutin a creat pantofi pe care, cu siguranță nici regina franceză nu le-ar fi refuzat.

6.

Portretizarea Jan Jones în ”Mad Men”, în 2007 a reaprins, de asemenea, interesul față de tendințele din trecut. Așadar, rochiile cu nasturi cu o fustă largă în new look au revenit în modă.

7.

În 2001, Gwyneth Paltrow a jucat în ”The Royal Tenenbaums” de Wes Anderson și a lansat, fără să vrea, două tendințe: un Bob-Carre, completat de agrafe de păr și rochie-polo.

8.

Faimoasa Meryl Streep este renumită pentru multitudinea de roluri, dar una dintre cele mai memorabile lucrări ale vedetei a fost rolul ei în drama de comedie ”The Devil Wears Prada”. Iar jacheta în stilul eroinei sale Miranda Priestley, brodată cu paiete, nu își va pierde relevanța încă mult timp.

9.

Filmul ”Overboard” poate fi considerat pe bună dreptate una dintre cele mai de succes comedii romantice din anii ’80. Dar, pe lângă complotul captivant și actorii fermecători, mulți spectatori au fost impresionați de ținutele elegante ale lui Goldie Hawn și Katherine Helmond. Pălăriile de vară sunt deja de mult timp o piesă clasică, fără vârstă.

10.

Astăzi, o rochie de tip furou se găsește în garderoba oricărei fashioniste. Dar în 2001, când a fost lansată comedia ”Legally Blonde”, această ținută a subliniat curajul și îndrăzneala personajului principal, interpretat de Reese Witherspoon.

11.

O pălărie-canotier și o rochie albă dantelată – acestea sunt cele două componente principale ale imaginii lui Vivienne Gray, care a jucat în 1975 în drama mistică ”Picnic at the Hanging Rock”. Acum aceste articole de garderobă sunt detalii permanente pentru stilul country.

12.

Elementele imaginii lui Gillian Anderson din serialul TV ”The X-Files”, care a făcut-o celebră, se află astăzi în fruntea modei. Un palton în stil bărbătesc se potrivește perfect cu un aspect urban modern.

13.

Vedeta sitcom-ului „Friends”, Lisa Kudrow, a jucat în comedia ”Romy and Michele’s High School Reunion” din 1997. Rochia ei scurtă, decorată cu blană pe tiv, revine acum în rândul tendințelor moderne.

14.

Filmul ”Working Girl”, despre o dactilografă întreprinzătoare interpretată de Melanie Griffith, a influențat serios tendințele modei. Astăzi, unul dintre cele mai relevante look-uri pe care le-am văzut pentru prima dată în acest film este un trench combinat cu adidași.

De care eroine de film ați rămas atașate dvs? Ați avut dorința de a le imita stilul vestimentar? Așteptăm cu drag comentariile dvs.