14 cadouri, despre care putem spune doar că: „Ar fi fost mai bine să dăruiască bani”

Toată lumea știe că nu cadoul contează, ci atenția. Dar fiecare dintre noi cel puțin o dată în viață a primit cadouri absolut inutile care, de obicei, sunt aruncate, dăruite altcuiva sau zac neatinse și acoperite cu un strat gros de praf.

Am alcătuit un anti-rating al cadourilor, despre care se poate spune doar: „Ar fi fost mai bine să dăruiască bani”.

Papuci sub formă de jucării moi.

Papucii de pluș au o serie de dezavantaje: în majoritatea cazurilor sunt fabricați din materiale sintetice și, din această cauză, transpiră picioarele), se deformează la spălarea frecventă și își pierd rapid aspectul. Și trebuie să recunoaștem că niște papuci sub formă de iepuri, pisici, câini sau alte animale arată cam ciudat.

Ramă și album foto.

Astăzi fotografiile sunt stocate pe suporturi electronice, fiind tipărite extrem de rar și doar cu ocazii speciale. Albumul foto ar putea să nu fie umplut cu fotografii și se va prăfui într-un colț îndepărtat, iar o ramă foto ar putea pur și simplu să nu se potrivească în interiorul locuinței.

Două cești sau o singură ceașcă în cutie cadou.

În cele mai multe cazuri astfel de cadouri vor fi puse într-un dulap unde vor aduna praf.

Parașutism și alte sporturi extreme.

Nu toată lumea are curaj pentru astfel de divertisment. Prin urmare, merită să vă gândiți de mai multe ori înainte de a-i oferi unei persoane care nu este predispusă la aventuri un bilet pentru bungee jumping, zbor în tunelul vântului sau săritură cu parașuta. Un certificat cadou la un centru spa sau o excursie neobișnuită ar fi mult mai potrivit.

Ustensile de bucătărie inutile sau învechite.

Dacă nu sunteți 100% sigur că destinatarul are într-adevăr nevoie de astfel de dispozitive în bucătărie, atunci este mai bine să nu vă grăbiți să le cumpărați. Este puțin probabil ca o tânără care nu gătește des să fie încântată de un grătar electric și un om de afaceri de un set de fondue. Astfel de cadouri pot fi complet inutile, dacă nu cunoaștem preferințele și hobby-urile unei persoane.

Flori proaspete în ghiveci. 

Nu tuturor le place să aibă grijă de plantele de interior, de aceea ar fi mai bine să nu oferiți în dar lucruri care pot crea probleme suplimentare.

Articole de uz casnic.

Prosoapele de bucătărie, suporturile pentru linguri și alte ustensile de bucătărie ne amintesc de rutină. Oferiți-le mai bine fără motiv, iar într-o zi specială bucurați-vă persoana dragă cu ceva neobișnuit.

Bijuterii învechite.

Moda este ciclică. Lucruri la care am visat până mai ieri, astăzi pot deveni anti-tendințe. Nu vă bazați doar pe gustul Dumneavoastră atunci când alegi bijuterii. Un certificat la un magazin specializat ar putea fi o soluție mult mai bună.

Lenjerie de pat din material sintetic.

Astfel de lenjerie nu este compatibilă cu un somn de calitate deoarece, pe lângă faptul că își pierde aspectul după câteva spălări, este și foarte incomodă.

Prosoape personalizate.

În anii 2000 prosoapele personalizate erau în top, în timp ce astăzi un astfel de cadou nu mai este original. Din fericire, acum vă puteți demonstra creativitatea în diferite alte moduri.

Aparate electrocasnice inutile.

Desigur, există și excepții, dar în cele mai multe cazuri, după ce au folosit un dispozitiv inutil de câteva ori, oamenii uită de el și îl pun deoparte în colțul cel mai îndepărtat al dulapului. Ei bine, dacă au loc. Pentru cei care au o bucătărie mică se mai adaugă o problemă: unde pot depozita acest miracol al tehnologiei?

Figurine și suveniruri.

Figurine colorate, suveniruri și alte mărunțișuri sunt o sursă de dezordine pe rafturi.

Aparate ieftine de masaj.

Nu există persoană în lume care să nu știe despre acest dispozitiv simplu care era oferit colegilor sau rudelor. Astăzi există multe aparate de masaj moderne pentru orice parte a corpului, pentru fiecare gust și buget.

Torturi necomestibile și buchete fără flori.

Să începem cu faptul că tortul de scutece nu are nicio legătură cu igiena deoarece pachetul a fost deschis și scutecele au fost atinse de mâinile altor persoane. În ceea ce privește buchetul de jucării de pluș, acesta adună doar praful și ocupă spațiu prețios.