14 articole vestimentare, pe care, dintr-un anumit motiv, le considerăm clasice, însă este timpul să le uităm ca pe un vis urât

Moda se schimbă foarte rapid. Dar întotdeauna au existat lucruri și metode pe care toată lumea le consideră clasice: stiletto, manichiura franceză, blugii skinny – toate acestea sunt prezente în viața fiecărei femei. Dar să nu uităm de faptul că și clasicul se mai schimbă din când în când.

Blugii skinny.

Blugii aceștia erau prezenți în garderoba tuturor tinerelor. Dar acum este timpul să acordăm atenție modelelor „mom”, „boyfriend”, „banane”, modelelor evazate sau drepte.

Modelele cu talie joasă sunt din nou la modă, însă blugii trebuie să fie evazați sau largi.

Gențile cu formă strictă.

Gențile pătrate sau dreptunghiulare arata prea plictisitor în comparație cu varietatea de forme care sunt acum la modă: modele din piele împletită sau genți mici cu volane și pliuri.

Puloverele subțiri.

Nu toate puloverele sunt universale, puloverele subțiri tricotate și ajurate sunt deja depășite, locul lor fiind ocupat de modele cu guler înalt sau decolteu rotund, din lână moale și densă.

Rochia peplum.

Acest model de rochie care modelează silueta nu mai este actual, locul său fiind ocupat de rochiile parte peste parte, care nu își pierde relevanța mai multe sezoane la rând.

Cardiganul.

Până nu demult femeile preferau să arunce un cardigan peste restul hainelor, ca al treilea element al ținutei, însă cardiganele moderne, care au devenit mai scurte, se poartă în loc de pulovere; acestea se disting printr-un decolteu în formă de ​​V, nasturi, mâneci voluminoase și croială largă.

Paltonul negru sau gri.

Este timpul să ne luăm adio de la siluetele și culorilor laconice, modelele actuale având o siluetă supradimensionată până la nivelul genunchiului, cu imprimeu și croială asimetrică.

Capri.

Pantalonii Capri și-au pierdut pozițiile din cauza croielii specifice, designerii se bazează la moment pe confort, preferând croiala liberă mai ales că acești pantaloni scurtează picioarele.

Salopeta din stofe subțiri.

Modelele romantice din stofe fine nu mai sunt la modă, locul lor fiind ocupat de salopetele din stofe naturale dense, care își păstrează perfect forma.

Cămașa albă.

Cămășile strâmte nu mai sunt la modă deoarece împiedică mișcarea și subliniază imperfecțiunile siluetei; optați pentru cămășile supradimensionate din stofe simple.

Blugi purtați cu cizme.

Combinația de blugi cu cizme înalte face ca picioarele să pară mai scurte; pentru a evita acest efect este mai bine să le înlocuiți cu botine sau adidași.

Stiletto.

Aceste modele cedează poziția pantofilor comozi, cu toc stabil.

Geaca mulată.

La moment sunt în tendințe gecile supradimensionate cu detalii interesante (elemente metalice, franjuri) sau de o culoare neobișnuită.

Manichiura franceză.

Tot mai multe femei aleg manichiura franceză inversă sau reinventată, unghiile minimaliste fără un finisaj strălucitor fiind în top în acest an.