14 actrițe care au purtat ținute în stilul eroinelor lor de pe ecrane și au trezit admirația publicului

Actrițele se pregătesc cu mare atenție pentru promovarea filmelor și a serialelor. Dacă unele se limitează la o rochie haute couture, altele merg mai departe și adaugă în ținutele pe care le poartă detalii care amintesc de personajele lor sau care fac referință la filmele pe care le reprezintă.

La premiera filmului „A fost odată la… Hollywood” Margot Robbie a purtat o coafura care amintea de personajul ei de pe ecran, actrița Sharon Tate.

În 2020 Blake Lively a ieșit într-o ținută care făcea referire la imaginea personajului ei din seria „Gossip Girl” – cravată.

La premiera filmului „The School for Good and Evil” Charlize Theron a apărut într-o imagine gotică inspirată de stilul personajului ei – Lady Lesso.

La premiera filmului „Blonde” Ana de Armas a purtat o rochie roz cu o fustă plisată, care amintește de celebra ținută a lui Marilyn Monroe.

În 2010 Sarah Jessica Parker a purtat o ținută care amintea de una dintre imaginile lui Carrie Bradshaw.

Iar în 2011, cu ajutorul perlelor, actrița a recreat o altă imagine a eroinei sale.

La premiera filmului „Maleficent” din 2014 Angelina Jolie a făcut referință, cu ajutorul acestor brățări, la zâna malefică.

…și un cercel mare care pare să-i străpungă urechea.

Iar la premiera celei de-a doua părți a filmului actrița le-a amintit fanilor de eroina sa: decorul sub formă de păianjeni de pe trena rochiei. 

La premiera filmului „Dune” din 2021 Zendaya arăta ca o prințesă extraterestră.

La premiera filmului „Maleficent” din 2014 Elle Fanning, care a interpretat-o ​​pe Prințesa Aurora, arăta, în această rochie de culoarea cerului, ca o zână dintr-un basm.

În 2022 Lily James, care a interpretat-o ​​pe Pamela Anderson, i-a adus un omagiu colegei sale cu o rochie de culoare roșie și celebra ei coafură cu șuvițe.

La premiera filmului „Justice League” Gal Gadot a purtat o rochie care semăna cu o armură.

Pentru premiera dramei „Two Queens” Saoirse Ronan, care a întruchipat-o pe Mary Stuart, a ales un look regal: o rochie spectaculoasă.

Ce părere aveți despre aceste gesturi?