13 vedete care consideră că o ținută frumoasă poate fi purtată de mai multe ori

Chiar dacă unele vedete evită să poarte de două ori aceeași ținută de seară, unele le încalcă cu îndrăzneală.

Echipa noastră a selectat 13 vedete cărora nu le pasă regulile modei și cărora nu le este frică să apară de mai multe ori în aceeași ținută.

1. Cate Blanchett.

A purtat această minunată rochie de la Armani la Golden Globe Award în ianuarie 2014, iar 4 ani mai târziu a apărut, în aceeași ținută, la Cannes.

2. Anna Wintour.

Redactorul șef al revistei Vogue și una dintre cele mai influente persoane din lumea modei poartă și ea ținutele de mai multe ori. A apărut, în 2012, la o întâlnire cu premierul britanic, într-o ținută pe care o purtase anterior la balul Met Gala.

3. Helena Bonham Carter.

Actrița a purtat la Festivalul de Film de la Londra din 2012 o ținută pe care a îmbrăcat-o în anul 2011, schimbând doar coafura și accesoriile.

4. Victoria Beckham.

Arată întotdeauna perfect, chiar și atunci când merge la plimbare. Dar, în același timp, nu consideră rușinos să poarte de mai multe ori aceeași ținută.

5. Michelle Obama.

Și fosta primă doamnă a Statelor Unite a apărut de mai multe ori în aceeași ținută. Astfel, în septembrie 2010, Michelle a apărut într-o rochie cu imprimeu la un eveniment din New York, iar după 2 ani a repetat ținuta în timpul unei vizite oficiale la Arlington.

6. Helen Mirren.

Helen și-a repetat ținuta după doar câteva luni. Probabil i-a plăcut această rochie Dolce & Gabbana cu imprimeu original.

7. Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge a reușit deja să le demonstreze britanicilor și lumii întregi că este o persoană destul de pragmatică, optând uneori pentru haine care nu costă prea mult sau purtând aceeași ținută de câteva ori.

Kate purtase această rochie Alexander McQueen de două ori înainte să apară în ea la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle.

8. Meghan Markle.

Și ducesa de Sussex poartă ținutele de mai multe ori.

Meghan Markle a purtat această rochie cu dungi în timpul unei vizite la Sydney la sfârșitul anului 2018, iar un an mai târziu a apărut din nou în ea, de data aceasta în Africa de Sud.

9. Meryl Streep.

Actrița a făcut senzație, în 2009, apărând la Premiul BAFTA în rochia pe care a purtat-o ​​în 1979, când a primit premiul Oscar.

Kim Kardashian și Chris Jenner.

Se întâmplă uneori ca mama și fiica să poartă aceleași ținute.