13 vedete care și-au transformat ținutele dincolo de recunoaștere. Unele le-au purtat chiar pe covorul roșu

Vedetele sunt mereu în atenția publicului, de aceea trebuie să arate mereu impecabil. Unele dintre ele poartă aceleași haine de mai multe ori, transformându-le sau adăugând detalii noi, în timp ce altele schimbă ținuta din mers, luând publicul prin surprindere.

Am rămas nespus de impresionați de această ingeniozitate și ne-ar plăcea să vedem cât mai des astfel de imagini pe covorul roșu.

Cate Blanchett combină cu succes acest top original cu alte articole vestimentare. 

Actrița apare la evenimente în ținute pe care le-a purtat anterior. În 2016 a combinat acest top cu o fustă, iar 4 ani mai târziu – cu pantaloni.

Rochia Zendayei și-a schimbat culoarea cu ajutorul unei baghete magice chiar în timpul Met Gala.

Zendaya a apărut la eveniment însoțită de stilistul ei care, la un moment dat, a fluturat bagheta și rochia și-a schimbat culoarea. Până atunci ținuta era gri, iar după aceea a început să strălucească în nuanțe de albastru. A fost datorită unei tehnologii și unei țesături speciale.

Sharon Stone și-a transformat rochia prin scoaterea trenei. 

Sharon Stone și-a transformat ținuta chiar pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Actrița a apărut într-o rochie cu o fustă pufoasă, pe care apoi a scos-o.

Helena Bonham Carter poate străluci de două ori în aceeași rochie.

La premiera filmului „Alice în Țara Minunilor”, care a avut loc în 2010, actrița a purtat o rochie roșie, o vestă lungă neagră și o pălărie minusculă. Câteva luni mai târziu, la ceremonia BAFTA, Bonham Carter a apărut în aceeași rochie, doar că în loc de vestă și-a pus un corset.

Dua Lipa și Megan T Stallion au purtat rochii lungi, sub care erau ascunși pantaloni strâmți.

Designerul Donatella Versace a urcat pe scenă pentru a le scoate fustele, dezvăluind astfel partea ascunsă a ținutelor.

Aceasta este o referire la momentul în care Whitney Houston și Mariah Carey au făcut ceva similar cu ținutele lor.

Iată cum arăta transformarea.

Rita Moreno a purtat aceeași rochie în care a apărut la premiile Oscar de acum 56 de ani. Doar că a schimbat-o puțin.

În 2018 legendara actriță a participat la eveniment în ținuta în care a primit primul ei Oscar în 1962. Numai că aici decolteul a fost puțin diferit, iar imaginea a fost completată de un colier elegant.

Victoria Beckham și-a actualizat look-ul cu o bluză.

Victoria Beckham a purtat în 2019 un costum memorabil cu pantaloni, iar în 2020 a demonstrat cum se poate face o astfel de imagine mai romantică.

Keira Knightley și-a transformat rochia de mireasă și o mai poartă uneori.

În 2013 Keira Knightley a apărut într-o rochie albă Chanel pe care o purtase deja la nunta sa cu James Righton. Ținuta a fost transformată, i s-au adăugat mâneci lungi transparente și un decolteu cu mărgele.

Fanii atenți au observat că actrița a purtat pentru prima dată această rochie în urmă cu 5 ani la Premiile BAFTA.

Prințesa Diana și-a transformat rochia luxoasă.

Prințesa Diana își actualiza regulat garderoba. Dar, în același timp, venea mereu cu idei originale: combina sau transforma ținutele. Un exemplu este această rochie.

Transformările lui Lady Gaga.

În 2019 Lady Gaga a ascuns câteva ținute sub rochie. Pe covorul roșu al Met Gala a apărut într-o rochie roz extravagantă pe care și-a scos-o brusc, expunând o ținută neagră sobră. Sub aceasta avea o altă rochie.

Care transformare v-a plăcut cel mai mult?