13 vedete care, până a-și descoperi stiliștii, se îmbrăcau după placul lor. Acum arată ca niște zeițe

Vestimentația spune foarte multe despre noi. Vedetele își dau foarte bine seama despre acest lucru deoarece ținutele lor sunt admirate sau blamate timp de ani de zile. De aceea apariția fiecărei vedete pe covorul roșu este pregătită cu mare atenție.

Am găsit câteva exemple despre cum se poate transforma o femeie atunci când nimerește pe mâinile unui stilist experimentat.

Megan Fox.

Stilul său de „fată rea” s-a schimbat odată cu apariția în viața ei a stilistei Maeve Reilly, care i-a creat actriței o nouă imagine.

Charlize Theron.

Fostul consultant de modă al Vogue-ului american, Leslie Freemar are grijă de imaginea următoarelor vedete: Julianne Moore, Lea Seydoux, Jennifer Connelly și Charlize Theron; pentru ultima Leslie creează look-uri proaspete.

Zendaya.

Lou Roach, stilista extravagantă și îndrăzneață, jonglează cu pricepere cu imaginile vedetei.

Celine Dion.

Celine Dion este o altă vedetă al cărei stil a fost reinventat de către Lou Roach, schimbarea fiind continuată de stilistul Sidney Lopezm care lasă detalii extravagante în imaginile cântăreței, dar optează pentru mai multă feminitate.

Ann Hataway.

De garderoba ei s-au ocupat stiliști precum Rachel Zoey și Lou Roach, dar în ultima vreme a colaborat cu Erin Walsh, care alege pentru clienta sa rochii feminine de lux.

Taylor Swift.

Taylor Swift a înlocuit treptat buclele blonde, imprimeurile florale și rochiile pufoase de prințesă cu pantalonii scurți pe scenă și chic-ul hollywoodian pe covorul roșu; cântăreața a fost ajutată de stilistul Joseph Kassel Falconer, care s-a alăturat echipei starului pop în 2008.

Tilda Swinton.

Designerul Haider Ackermann și Tilda Swinton s-au cunoscut în 2004 și nu s-au mai despărțit; Ackerman creează ținute extravagante pentru Swinton, iar acest tandem de designer și actriță este unic.

Margot Robbie.

Margot Robbie a colaborat cu stilista Christina Ehrlich, o fană a stilului clasic, însă a fost transformată radical de un alt creator de imagini, Keith Young, care i-a inclus în garderobă costume cu pantaloni și ținute extravagante în culori îndrăznețe.

Michelle Williams.

Kate Young se ocupă și de stilul lui Michelle Williams, reușind să transforme radical imaginea actriței.

Jessica Chastain.

Elizabeth Stewart a creat un stil elegant și feminin pentru actriță, care îi subliniază frumusețea sofisticată și părul roșcat.

Cate Blanchett.

Și Cate Blanchett este o clientă fidelă a lui Elizabeth Stewart.

Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence, spre deosebire de Cate Blanchett, nu este la fel de constantă în preferințele sale și își schimbă stiliștii destul de des: la începutul carierei a fost ghidată de Rachel Zoe, iar din 2015 de Jill Lincoln și Jordan Johnson, iar mai nou de stilista Kate Young.

Lady Gaga.

De garderoba lui Lady Gaga sunt responsabile două persoane: Sandra Amador și Tom Irebut, care o transformă într-o divă plină de farmec.