13 vedete care au jucat personaje atât de diferite încât ne întrebăm: „Este aceeași persoană?”

Unii actori reușesc să interpreteze roluri foarte diferite.

Ne-am amintit de unii actori care au reușit să interpreteze roluri diametral opuse, demonstrându-ne că au niște abilitățile actoricești uimitoare.

Tilda Swinton.

Stiliștii și make-up artiștii din „Cronicile din Narnia: Leul, vrăjitoarea și garderoba” i-au schimbat radical aspectul Tildei, iar pentru rolul din filmul „Trainwreck” au transformat-o dincolo de recunoaștere.

Dakota Johnson.

Dakota a jucat, în filmul „Cum să fii singur și fericit”, rolul unei tinere amuzante, iar în filmul „Suspiria” actrița a interpretat primul său negativ.

Nicole Kidman.

Nicole poate fi văzută în rolul unei doamne stilate în filmul „Băiatul cu ziarele”, iar în sezonul 2 al serialului „Top of the Lake” apare în rolul unei femei care s-a despărțit de soțul ei și s-a îndepărtat de fiica ei.

Rosamund Pike.

Actrița a jucat rolul savantului Maria Sklodowska-Curie în filmul biografic „Radioactive”, iar pentru rolul din filmul „Swindler” s-a transformat într-o escroacă cinică.

Tom Holland.

Actorul a devenit celebru pentru rolul lui Peter Parker din seria „Spider-Man”. Însă a reușit să ne surprindă prin transformarea sa din filmul „Cherry”.

Cate Blanchett.

Actrița a interpretat rolul femeii-elf, Galadriel, în trilogia „Lord of the Rings”. Dar a reușit să interpreteze și rolul Helei, în filmul „Thor: Ragnarok”.

Reese Witherspoon.

Reese a interpretat rolula unui motociclist în filmul „Penelope”.  Iar în filmul biografic „Cross the Line” a jucat rolul cântăreței June Carter.

Tom Ellis.

Actorul a interpretat, în filmul „Miranda, rolul bucătarului simpatic, dar timid. Iar mai târziu ne-a uimit cu rolul lui Lucifer, seducător și foarte încrezut în sine, în seria cu același nume.

Sarah Paulson.

În cel de-al cincilea sezon al „American Horror Story” Sarah a interpretat rolul unei femei rebele. Iar în filmul „Glass” al unui psihoterapeut.

Ana de Armas.

Ana a interpretat, în filmul futurist „Blade Runner 2049” rolul unei femei holografice. După 2 ani a jucat rolul unei tinere asistente în filmul „Knives Out”.

Robert Pattison.

Actorul își demonstrează din nou talentul în aceste 2 roluri opuse. În filmul „Bel Ami” interpretează rolul unui tânăr din înalta societate, iar mai târziu al unui bărbat certat cu legea în filmul „Good Time” .

Vanessa Hudgens.

Vanessa interpretează, în filmul „High School Musical” rolul unei cântărețe talentate. Iar în „Gimme Shelter” al unei tinere rebele.

Lily James.

Actrița reușește să se transforme în mai multe personaje. A interpretat, în 2015, rolul Cenușăresei în filmul cu același nume. În „Darkest Hour” a interpretat-o ​​pe Elizabeth Leighton, secretara lui Churchill. Iar în mini-seria „Pam și Tommy” va juca rolul Pamelei Anderson.