13 vedete care au decis, în sfârșit, să devină mame, indiferent de vârstă sau părerile celor din jur

În lumea modernă tot mai multe femei devin mame fără să țină cont de vârstă. Și femeile celebre nu fac excepție. Multe dintre își așteaptă primul copil la o vârstă destul de matură și nu își ascund bucuria.

1. Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan are aproape 37 de ani și se pregătește pentru prima dată să devină mamă. Actrița a postat o fotografie și a scris „Suntem binecuvântați și încântați!”

2. Kaley Cuoco.

În octombrie anul trecut Kaley Cuoco a anunțat că așteaptă primul ei copil. Actrița în vârstă de 37 de ani recunoaște că nu citește cărți speciale despre maternitate și nu își face planuri pentru creșterea copilului, în timp ce iubitul ei Tom Pelphrey s-a informat foarte bine.

3. Sarah Snook.

Sarah Snook, vedeta serialului „Descendants”, și soțul ei Dave Lawson așteaptă primul lor copil.

4. Hilary Swank.

Hilary s-a căsătorit în secret cu antreprenorul Philip Schneider în august 2018, iar în octombrie 2022 a anunțat că așteaptă gemeni. Actrița în vârstă de 48 de ani recunoaște că își dorește copii de mult timp și este nespus de bucuroasă.

5. Grace Gummer.

Grace Gummer, fiica lui Meryl Streep, a devenit mamă pentru prima dată în martie 2023. Are aproape 37 de ani. Tatăl copilului este DJ și producătorul muzical Mark Ronson.

6. Katrina Balfe.

Modelul irlandez a născut pentru prima dată la vârsta de 42 de ani.

7. Sharna Burgess.

Dansatoarea Sharna Burgess a născut un fiu la vârsta de 37 de ani. Împreună cu tatăl copilului, Brian Austin Green, în vârstă de 48 de ani, a împărtășit fanilor cum arată viața lor acum.

8. Freida Pinto.

Freida Pinto a devenit mamă pentru prima dată la 37 de ani. Actrița a mărturisit că, deși s-a pregătit de sarcină, a avut și surprize.

9. Leona Lewis.

Cântăreața în vârstă de 37 de ani a născut-o în 2022 pe fiica sa Carmel Allegra. Ea a postat o fotografie drăguță: „Acum suntem trei. Micuța noastră Carmel Allegra s-a născut pe 22, 22 iulie”.

10. Zavi Ashton.

Actrița Zavi Ashton a devenit mamă la 38 de ani.

11. Jenna Ashkowitz.

Jenna Ashkowitz avea 36 de ani când a născut-o pe fiica sa Emma. Apropo, actrița a considerat că este necesar să țină secret numele fetei la început și l-a dezvăluit la abia după 5 luni de la nașterea ei.

12. Ashley Greene.

Actrița, în vârstă de 35 de ani, și soțul ei, antreprenorul Paul Khoury, au anunțat nașterea primului lor copil în toamna lui 2022. Și la câteva luni după aceea Ashley a arătat fotografii în care face sport în natură. Actrița spune că, deși corpul ei nu va mai fi la fel, este foarte mândră de ea însăși.

13. Paris Hilton.

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată. Pe 25 ianuarie 2023 a postat o fotografie cu mâna unui nou-născut ținându-i degetul. Vedeta a apelat la ajutorul unei mame surogat.