13 trucuri vestimentare pe care franțuzoaicele le folosesc cu îndrăzneală, iar noi încă ezităm

Femeile franceze reușesc să fie stilate având totodată un aspect natural și relaxat. Nu petrec ore întregi în fața oglinzii, economisesc pe manichiură și au nevoie de foarte puțin timp pentru a se machia.

Vă propunem în continuare câteva secrete de stil care le ajută pe femeile din Franța să arate minunat.

1. Este mai bine să alegeți calitatea în loc de cantitate. 

O franțuzoaică ar prefera să cumpere un articol de bună calitate decât mai multe ieftine. Femeile de aici preferă țesăturile naturale precum bumbacul, mătasea, lâna, cașmirul și inul pentru că sunt rezistente și arată bine. În plus aleg articole versatile care pot fi purtate în fiecare zi.

2. Geanta trebuie să fie mică.

În geantă păstrăm, de obicei, lucruri utile pentru toate ocaziile. Poate că toată lumea va fi de acord cu asta, dar numai nu femeile franceze care preferă genți mici și îngrijite. Ele își pun în geantă doar lucrurile pe care le vor folosi într-o anumită zi. Dacă veți întâlni o franțuzoaică cu o geantă mare, să știți că se îndreaptă spre plajă sau merge la piață.

3. Femeile franceze preferă îmbrăcăminte exterioară, pantofi și accesorii scumpe.

Femeile franceze cheltuiesc o mulțime de bani pe îmbrăcăminte exterioară, pantofi și accesorii bune. Acest lucru le permite să poarte blugi simpli, tricouri și cămăși și să arate foarte bine.

4. Puțin aur în loc de bijuterii.

Franțuzoaicele nu sunt obișnuite să își cumpere cele mai la modă bijuterii. De ce și-ar cumpăra brățări de plastic sau bucăți de sticlă asemănătoare acadelei în urechi când au nevoie de foarte puține lucruri pentru a arăta uimitor? De aceea preferă să poarte un pandantiv de aur și o pereche de cercei simpli, care nu depind de capriciile modei și se vor potrivi oricărei ținute.

5. Franțuzoaicele nu poartă sutiene cu push-up.

Stilul lor exclude utilizarea push-upului pentru a face pieptul mai vizibil, preferând lenjeria de dantelă.

6. Le place să combine diferite texturi într-o singură ținută.

În loc de culori kitsch și accesorii stridente, franțuzoaicele aleg să combine diferite texturi în ținuta lor. Elementele ținutei pot fi de același ton, dar cu o textură diferită. Nu vă fie teamă să combinați satinul sau dantela cu haine de piele. Combinația preferată a doamnelor franceze este mătasea și cașmirul.

7. Franțuzoaicele nu țin cont de tendințe, ci au propriul stil.

Fashionistele pariziene își găsesc stilul și se țin de el. Pot adăuga câteva lucruri la modă în garderoba lor, dar acestea trebuie să fie în concordanță cu stilul.

8. Aleg culori calme.

Femeile franceze aleg nuanțe neutre, accentuându-și imaginea cu ajutorul rujului sau a eșarfelor.

9. Franțuzoaicele își vopsesc doar buzele.

Principala trăsătură distinctivă a femeilor franceze sunt buzele roșii.

10. Femeile din Franța poartă încălțăminte cu tocuri comode. 

Femeile franceze aleg tocuri pe care să poată merge, considerând că stilul nu ar trebui să ne incomodeze.

11. Fashionistele franceze evită dresurile de culoarea pielii. 

Dresurile de culoarea pielii nu sunt cele mai potrivite pentru femeile de la Paris, care preferă culorile aprinse, imprimeurile sau negrul clasic.

12. Frumusețea trebuie să fie naturală.

Femeile franceze, ca și celelalte femei, au mare grijă de aspectul lor: vizitează saloanele de înfrumusețare, merg la fitness și încearcă să-și păstreze tinerețea cât mai mult timp. Ele evită machiajul strident, bronzul, buclele atent coafate precum și unghiile prea lungi.

13. Simplitatea este baza stilului.

Femeile franceze preferă simplitatea și eleganța. Într-o ținută tipic franțuzească nu vom vedea culori stridente și elemente complexe.

După cum puteți vedea, nu este nevoie de mult efort pentru a fi la fel de stilate ca femeile franceze.