13 trucuri incredibile pentru machiajul cu creionul, fără de care cu greu te poți descurca

Pentru a fi frumoase nu este neapărat să aveți un profesionist alături de dvs. Aveți nevoie doar de un mic instrument – creionul. Această mică și magică baghetă trebuie să fie în fiecare trusă de machiaj.

Dacă pe față a fost aplicată baza, puteți folosi un creion dermatograf și să întindeți puțin linia cu o pensulă pentru un efect difuz.

În continuare vă prezentăm câteva trucuri care vă vor ajuta să obțineți efectul dorit.

Începeți de la pleoape

Dacă aveți ochii umflați sau obosiți, aplicați linii maro pe pleoapa de deasupra, apoi întindeți liniile. Pleoapele vor fi mai închise la culoare decât pielea.

Dacă vă par prea întunecate, puteți să le faceți mai deschise. Aplicați mai puțin creion maro. Încercați pe un ochi pentru comparație. Acest truc va face privirea mai luminoasă și mai senzuală.

Acum puteți face corecții și pe alte părți ale feței

Dacă nasul vă pare prea lat, faceți două linii de-a lungul părților laterale ale nasului și întindeți-le. Nasul va fi vizual mai mic.

Dacă nasul este concav, aplicați pe mijloc o linie și întindeți-o.

Dacă aveți fața prea lată, folosiți un creion pe barbă și pe părțile laterale ale maxilarului.

După ce ați făcut micile retușări, îndepărtați-vă de oglindă, priviți-vă și apreciați rezultatul obținut. La această distanță vă privesc cei din jur.

Nu folosiți un creion prea închis, el trebuie să fie puțin mai închis decât pielea dvs. Fiți atente, creionul trebuie să fie maro, iar nu arămiu, deoarece nu veți obține efectul dorit.

Multe femei au sprâncenele subțiri și fără culoare. Puteți îmbunătăți aspectul lor și să le faceți mai groase cu ajutorul creionului.

Creionul se aplică pe sprâncene prin linii punctate începând de la nas. Apoi începând de la aceste puncte desenați linii scurte imitând firele de păr. Folosiți un creion mai puțin ascuțit pentru a obține un efect cât mai natural.

Când veți desena liniile în zona arcului sprâncenei apăsați mai tare, apoi puteți întinde creionul cu un tampon de vată. După ce veți practica puțin, veți avea cele mai frumoase sprâncene.

Puteți reda expresivitate ochilor cu ajutorul creionului. Acest truc era folosit încă de egiptenii antici.

Eye liner-ul poate fi în formă de creion, lichid sau gel. Creionul creează un aspect dinamic și senzual. Linia se aplică pe pleoapa de sus și de jos, apoi se întinde pentru a crea un aspect difuz și liniile să fie mai line. Pentru un machiaj de seară, creionul poate fi aplicat între linia globului ocular și linia genelor.

Eye-liner-ul vă ajută să obțineți efectul de ochi de pisică

Liniile pot fi subțiri sau late. Dacă doriți un machiaj intens, liniile pot avea mai multe culori. Aplicați inițial linia întunecată, apoi cele mai colorate.

Buze ideale înseamnă linia ideală a buzelor și culoare ideală. Pentru a avea astfel de buze respectați câteva sfaturi.

Linia nu trebuie să fie prea lată. Întreaga linie nu se desenează dintr-o mișcare, ci cu pași mici. Culoarea creionului trebuie să fie de culoarea rujului.

Buzele trebuie să aibă o formă ideală pentru a fi atractive și senzuale.