13 trucuri de pe covorul roșu pe care vedetele le folosesc pentru a arăta impecabil

Vedetele se pregătesc din timp pentru aparițiile pe covorul roșu, iar stiliștii au grijă ca aspectul vedetelor să fie impecabil.

Am descoperit câteva trucuri simple, dar eficiente, care le ajută pe vedete să se simtă excelent pe covorul roșu.

Burete și șosete pentru a elimina urmele de deodorant.

Petele de deodorant de pe o rochie neagră pot strica orice aspect. Puteți scăpa de ele cu un burete special sau, dacă nu-l aveți la îndemână, puteți folosi o șosetă de nailon pentru a șterge petele.

Lenjerie cu autocolante.

Există modele de rochii nu pot fi purtate cu lenjerie clasică. În acest caz ne vin în ajutor chiloții-autocolant. Stiliștii de la Hollywood numesc astfel de lenjerie „vitală”.

Două seturi de modelare purtate simultan.

Kim Kardashian nu-și ascunde dragostea pentru îmbrăcămintea modelată și chiar își dezvoltă propriul brand. Vedeta a recunoscut că uneori poartă două seturi simultan, pentru a arăta perfect în fața camerelor de luat vederi.

Pestis (autocolante pentru piept).

Rochiile cu un decolteu adânc sau inserții transparente vor arăta bine cu pestis, autocolante pe piept, unul dintre trucurile preferate ale vedetelor. Autocolantele clasice sunt de culoare bej, dar există și modele care atrag atenția asupra acestei părți a corpului.

Poartă în geantă obiecte de primă necesitate. 

Pentru a fi pregătiți pentru orice surpriză, stiliștii le pun în genți obiecte de prima necesitate: un ac de siguranță, ac și ață, bandă adezivă.

Hârtie abrazivă pentru pantofi.

Janet Mundell, stilist celebru care s-a ocupat de imaginea Arianei Grande și Gigi Hadid, recomandă să frece tălpile pantofilor cu șmirghel, deoarece covorul roșu poate fi destul de alunecos. Acest lucru sporește aderența tălpii cu suprafețele.

Antistatic pentru a preveni lipirea rochiei de picioare.

O modalitate sigură de a scăpa de această senzație neplăcută este folosirea unui antistatic bun care poate fi înlocuit și cu fixativ.

Șervețele pentru axile.

Actrița Jessica Biel își aplică șervețele de hârtie pe piele. Apropo, în loc de șervețele puteți folosi absorbante, care sunt lipite în interiorul hainelor.

Alergarea pe scări pentru o siluetă suplă. 

Înainte de evenimente unele vedete, pentru a fi în formă, aleargă pe scări.

Pungi de plastic pentru a putea încălța cizmele.

În cazurile în care trebuie să purtați cizme înalte cu vârf îngust sau cizme peste genunchi, stiliștii vedetelor folosesc pungi obișnuite de plastic, care se îmbracă pe picior și facilitează procesul de încălțăminte prin reducerea frecării.

Pasta de dinți pentru pantofi.

Pasta de dinți poate fi utilizată pentru împrospătarea încălțămintei uzate. Aplicați o cantitate suficientă de pastă pe o cârpă umedă și ștergeți pantofii cu ea.

Panglică în talie.

Stilista Mikaela Erlanger adaugă panglici în interiorul rochiilor ei. Acestea fixează talia și o fac să pară mult mai subțire. Aceste panglici, potrivit stilistului, sunt mai comode decât un corset sau lenjeria de modelare. Apropo, purtată peste rochie, panglica va deveni accent și, de asemenea, va reduce vizual talia.

Cheutori pentru a ține rochia.

Aceste cheutori, de culoarea rochiei, sunt cusute la nivelul palmei pentru a putea fi îmbrăcate cu ușurință pe degete pentru a ridica fusta.