13 trucuri de modă ale Prințesei Diana pe care continuă se le folosească și vedetele moderne

Viziunile progresiste ale Prințesei Diana s-au manifestat și în stilul său vestimentar.

Ținutele purtate de ea în anii 80-90 sunt continuă să fie actuale și astăzi, fiind prezente în garderoba multor vedete.

Bijuteriile cu perle.

Bijuteriile cu perle continuă să fie purtate și astăzi. Jennifer Lawrence le-a purtat în 2019 la Săptămâna modei de la Paris. Jessica Chastain a optat pentru perle la evenimentul caritabil amfAR din 2017. Iar Diana a purtat un colier cu perle în 1997 la spectacolul Lacul Lebedelor.

Roșu și mov într-o singură ținută.

Diana a inclus această combinație de roșu și mov într-un singur look în 1989. Meghan Markle a repetat celebra schemă de culori în 2019.

Hanorac.

Multe fashioniste preferă hanoracele confortabile pe care Lady Dee le-a purtat în acea perioadă. Hayley Bieber preferă această piesă vestimentară, pe care o poartă deseori în viața de zi cu zi. Irina Shayk a apărut și ea în hanorac.

Palton roșu.

Prințesa Diana a purtat palton lung roșu în combinație cu geantă de mână neagră în 1996, adidași albi și a șosetelor înalte.

Kate Middleton a îmbrăcat o haină similară la sfârșitul anului 2020 în timpul turneului său în Marea Britanie.

Costum de baie cu imprimeu leopard.

Lady Dee a purtat un costum de baie îndrăzneț cu imprimeu leopard chiar înainte ca fashionistele anilor 2000 să înceapă să cumpere acest articol de garderobă. Observăm că vedetele continuă să poarte și astăzi astfel de costume. De exemplu, Kendall Jenner a plecat, în 2017, în vacanță pe un iaht într-un astfel de costum de baie. Și Salma Hayek a apărut pe plajă în 2019.

Dresuri colorate.

Ținuta monocromă care constă din rochie, pantofi și dresuri de aceeași culoare, a care a apărut prințesa Diana în 1992 la concertul Paul McCartney continuă să fie și astăzi la modă. Bella Hadid a apărut într-un look similar în 2021 la emisiunea Versace.

Rochie mini albă.

Mini-rochia albă a ocupat locul principal în garderoba multor fashioniste încă pe vremea prințesei Diana. Paparazzi au surprins-o în această ținută în anul 1995.

Și Dakota Fanning a apărut într-o rochie similară pe covorul roșu în 2018.

Costum albastru.

Costumele albastre Chanel, deși există de multă vreme, continuă să fie populare. Așadar, Kristen Stewart a apărut într-o ținută similară la Festivalul de Film de la Cannes din 2018, dar a preferat pantaloni și o siluetă mai largă.

Rochie cu decolteu la spate.

Nici decolteul triunghiular de pe spate nu a rămas în anii 80. Emily Blunt a apărut într-o rochie de această croială în 2015 la cel de-al 68-lea Festival de Film de la Cannes. Lady Dee, pe de altă parte, a putut fi văzută în această ținută în 1985.

Rochie pe un singur umăr.

Acest model de rochie rămâne actual și după 30 de ani de la apariția Dianei la premiera filmului „James Bond”. Anne Hathaway a purtat o ținută similară la „The Late Show with Stephen Colbert”. Și Renee Zellweger a putut fi văzută într-o astfel de ținută la Gala Premiilor Oscar din 2020.

Imprimeu în dungi.

Dungile întunecate sunt preferatele multor vedete moderne. Diana prefera modele simple, în schimb Lady Gaga a ales o versiune mai extravagantă. Și Kourtney Kardashian a optat pentru o rochie cu dungi, care are o croială similară cu cea a Prințesei Diana.

Rochie curgătoare.

Lady Dee a purtat o rochie albastră  în 1987 la cel de-al 40-lea Festival de Film de la Cannes. Iar 30 de ani mai târziu look-ul a fost repetat de Elle Fanning, apărând într-o ținută similară la Met Gala.

Rochie cu umerii dezgoliți.

Diana a purtat o rochie elegantă cu umeri dezgoliți în 1985 la o recepție de la Casa Albă. Blake Lively a repetat-o 35 de ani mai târziu la premiera filmului „Rhythm Section”. Angelina Jolie a purtat o ținută similară la premiile BAFTA din 2018.