13 ținute purtate de vedete pe care le-a discutat toată lumea

Vedetele de talie mondială trebuie să poarte pe covorul roșu ținute impecabile și de fiecare dată diferite. Unele dintre ele preferă să șocheze publicul cu ținute neobișnuite, în timp ce altele ascund spatele ținutelor niște povești impresionante.

Ținutele strălucitoare ale vedetelor din selecția noastră au devenit tema principală a serii.

Kate Middleton la premiera „Bond 25”.

Ducesa de Cambridge a strălucit în această rochie.

Scarlett Johansson la Met Gala.

În 2018 actrița a riscat să aleagă o rochie de la brandul Marchesa, care la acea vreme era în dizgrație pentru întreaga elită, însă Scarlett  susținut creatorii, spunând că i-a făcut plăcere să poarte o rochie făcută de două femei talentate.

Prințesa Beatrice la nunta regală.

În 2011, la nunta Prințului William și Kate Middleton, atenția s-a concentrat nu numai asupra miresei, pălăria Prințesei Beatrice atrăgând toate privirile.

Adele la BRIT Awards.

Adele nu se satură să încânte fanii cu aparițiile ei: rochia neagră de catifea i-a scos în evidență silueta sculptată.

Kate Hudson la Premiile InStyle.

În noiembrie 2021 Kate a trezit admirația fanilor când a apărut în această rochie strălucitoare, care seamănă cu aurul topit.

Meghan Markle la deschiderea memorialului din Australia.

În 2018 Meghan a atras atenția publicului cu ținutele sale, optând pentru aceeași rochie pe care Jenna Coleman, fosta iubită a Prințului Harry, o îmbrăcase cu câteva luni în urmă, doar că Ducesa a ales culoarea neagră.

Lady Gaga la premiera „The House of Gucci”.

Lady Gaga știe să impresioneze prin ieșirile ei și dacă până mai ieri prefera ținutele șocante, acum optează pentru eleganță.

Isabelle Adjani la Festivalul de Film de la Cannes.

Legendara actriță franceză a captat atenția tuturor la Festivalul de Film de la Cannes 2019 deoarece nu toată lumea îndrăznește să combine o rochie de seară cu o pălărie de paie.

Madonna la MTV Video Music Awards.

Madonna nu și-a pierdut capacitatea de a capta atenția publicului, mai ales în 2018 când a purtat o rochie neobișnuită și foarte multe bijuterii.

Anya Taylor-Joy la premiera filmului „Emma”.

În 2020 tânăra actriță a apărut pe covorul roșu într-o rochie de mireasă, care a trezit admirația tuturor.

Charlize Theron la Costume Designers Guild Awards.

Frumoasa Charlize a avut o mulțime de ieșiri pe covorul roșu, dar rochia aurie pe care a purtat-o în 2020 a făcut furori.

Sharon Stone la Festivalul de Film de la Zurich.

O altă rochie aurie care a cucerit pe toată lumea.

Ținutele lui Jared Leto la premiera „House of Gucci”.

Nu numai Lady Gaga a purtat ținute de neuitat la premierele filmului „The House of Gucci”, ci și colegul ei, Jared Leto, a atras atenția publicului.