13 secrete de frumusețe pe care franțuzoaicele le folosesc la greu, iar celelalte femei nu le acordă prea multă importanță

Eleganța și frumusețea franțuzoaicelor trezesc admirația tuturor deoarece reușesc să îmbine cu succes spiritul rebel și feminitatea fragilă. Și se creează impresia că o fac într-un mod natural, fără niciun efort.

Am decis să aflăm ce secrete de frumusețe au aceste femei.

Preferă nuanțele calme. 

Franțuzoaicele preferă nuanțele discrete în hainele lor. Culorile aprinse sunt foarte rare pe străzile Parisului. Doar accesoriile pot fi de nuanțe suculente.

Au o simpatie aparte pentru denim.

Pot merge în blugi la o întâlnire sau chiar pe covorul roșu. Actrița Clemence Poesy, de exemplu, iubește blugii și poartă același model ani de zile.

Nu-și aduc imaginea până la perfecțiune.

Vedetele de film încearcă întotdeauna să lase o ușoară neglijență. Charlotte Gainsbourg, de exemplu, nu-și creează ținutele din timp, deoarece consideră că hainele ar trebui să reflecte starea interioară a unei persoane.

Poartă cu plăcere rochiile de vară.

Rochiile fine, din stofe naturale, cu imprimeuri florale proaspete și croială liberă sunt preferatele lor.

Consideră că siluetele clasice nu își pierd niciodată popularitatea.

Actrițele franceze preferă ținutele clasice care să le pună în evidență feminitatea, demonstrându-și senzualitatea nu prin îmbrăcăminte, ci prin mișcare.

Preferă machiajul discret.

„Less is more” – acesta este principiul pe care îl respectă în aplicarea machiajului. Franțuzoaicele folosesc foarte puțin machiaj.

Dacă folosesc ruj, este unul roșu suculent.

Unele franțuzoaice nu folosesc deloc ruj, preferând luciul de buze. Dar pentru seară majoritatea preferă nuanțele aprinse. Rujul roșu clasic este un must-have pentru femeile franceze.

Poartă unghii scurte și folosesc ojă incoloră. 

Franțuzoaicele consideră că unghiile trebuie să fie delicate și bine îngrijite, de aceea aleg oje în nuanțe naturale.

Își permit o ușoară neglijență în coafură.

Franțuzoaicelor nu le plac coafurile sofisticate, preferând naturalețea. Își vopsesc părul în nuanțe cât mai apropiate de culoarea naturală.

Ne se jenează de unele mici imperfecțiuni.

Vedetele de film nu se străduiesc să aibă un aspect perfect. Acest lucru este valabil și pentru zâmbet.

Preferă încălțămintea cochetă și poartă tocuri. 

Dacă ținuta aleasă poate fi destul de simplă, atunci încălțămintea este, de obicei, vedeta imaginii. Franțuzoaicele nu se grăbesc să renunțe la tocurile înalte, dar preferă modelele comode.

Au mare grijă de tenul lor.

Folosesc apă micelară pentru curățarea pielii. Și, pe lângă creme, aplică și uleiuri naturale. În locul vizitelor la salon aleg o alimentație echilibrată și un somn bun. Preferă să arate natural și acceptă schimbările care apar odată cu vârsta.

Țin cont de sfaturile mamei.  

Mamele le dau fiicelor sfaturi despre machiaj, stil și îngrijire personală.