13 secrete care o ajută pe Kate Middleton să strălucească mai puternic decât soarele

Kate Middleton a reușit să dețină ani titlul de icon style. Chiar dacă este limitată de cadrul strict al protocolului regal, reușește să găsească ținute non-standard și să aducă hainele aparent plictisitoare la un nou nivel.

Iată care sunt secretele care o ajută pe Catherine să fie mereu în tendințe și, în același timp, să nu încalce regulile Casei Regale.

Include imprimeuri în garderobă.

Kate preferă hainele monocrome, dar poartă și imprimeuri. În astfel de cazuri alege, de regulă, modele atemporale cu imprimeuri clasice: dungi, buline romantice sau modele florale.

Estompează imprimeurile cu accesorii neutre.

Este extrem de rar când poartă imprimeuri îndrăznețe și, pentru ca imaginea să nu fie ieșită din comun, diluează hainele cu accesorii neutre.

Preferă stilul clasic.

Este foarte selectivă când vine vorba de accesorii, preferând modelele clasice: ochelari de soare negri, ceasuri cu brățară de oțel și stiletto care sunt la modă în orice moment. Aceste lucruri nu numai că nu se demodează, dar se potrivesc perfect atât în ​​look-urile de zi cu zi, cât și în cele de seară.

Acordă atenție siluetei.

Ducesa nu poartă niciodată ținute fără formă. Chiar și în timpul sarcinilor a purtat haine care îi accentuau silueta feminină.

Cunoaște avantajele și dezavantajele siluetei sale și ține cont de ele atunci când își alege hainele.

Știe ce modele de haine i se potrivesc și își alege hainele cu pricepere. Având o constituție atletică și un trunchi alungit poartă, pentru a-și echilibra proporțiile siluetei, haine cu talie înaltă. Iar pentru a-și scoate în evidență talia poartă haine cu pliuri sau peplum.

Respectă întotdeauna codul vestimentar și se îmbracă în funcție de tematica evenimentului.

Ducesa se îmbracă întotdeauna potrivit pentru ocazie. Ținutele sale nu sunt doar gândite până la cel mai mic detaliu, ci au și o semnificație aparte. Dacă, spre exemplu, participă la un eveniment legat de navigație, va alege haine cu motive nautice. De Ziua Sf. Patrick poartă haine de culoare verde, care simbolizează sosirea primăverii.

Ține întotdeauna cont de statul său.

Imaginile sale se disting prin sobrietate. Iar dacă alege ținute riscante, le echilibrează cu pricepere. În 2014 Kate a participat la premiile pentru cel mai bun fotograf de natură sălbatică într-o rochie de jad pal, iar principalul accent al ținutei a fost tăietura îndrăzneață, pe care a echilibrat-o cu un jupon.

Iubește perlele și le include cu pricepere în imaginile sale. 

Fiind o adevărată cunoscătoare a perlelor, Ducesa se mândrește cu o colecție mare de cercei cu perle, pe care îi poartă cu drag.

Își subliniază feminitatea.

Mizează aproape întotdeauna pe feminitate, subliniindu-și fragilitatea și grația cu rochii din stofe delicate și ușoare, modele florale, dantelă și detalii elegante sub formă de funde și mâneci bufante.

Oferă viață lucrurilor vechi.

Soția prințului William poartă hainele de mai multe ori, însă le asortează cu accesorii la modă. De exemplu, acest palton drept roșu Alexander McQueen arată cu totul altfel în combinație cu eșarfa în carouri.

Rămâne fidelă mărcilor preferate.

Kate și-a demonstrat fidelitatea față de mărcile sale preferate. Pentru rochiile de seară Ducesa apelează la case de modă precum Alexander McQueen, Erdem și Jenny Packham. Ea cumpără paltoane de la Catherine Walker, Hobbs și Holland Cooper. Iar mărcile de pantofi preferate sunt LKBennett, Jimmy Choo și Stuart Weitzman.

Nu economisește pe serviciile de coafură.

Părul perfect îngrijit este principala armă a sa și, de la an la an, rămâne fidelă aceleiași tunsori, experimentând doar ocazional lungimea și nuanța părului.

Încearcă noi rutine de frumusețe, dar o face inteligent.

Deși preferă cel mai natural machiaj, nu neglijează tendințele modei. În 2021 fanii atenți au observat că și-a schimbat forma sprâncenelor.