13 secrete ale Victoriei Beckham care, la aproape 50 de ani după ce a născut 4 copii, o ajută să arate ca o tânără studentă

Victoria Beckham nu este doar o fostă cântăreață, creatoare de modă și femeie de afaceri, ci și mamă a 4 copii. La anul viitor vedeta va împlini 50 de ani, dar timpul pare să fi uitat de ea – Victoria arată uimitor.

Iată care sunt secretele care o ajută să se mențină în formă.

Nu ratează niciodată antrenamentele.

Corpul zvelt și tonifiat al Victoriei se datorează nu doar geneticii bune, ci și antrenamentelor regulate. Ea se trezește la 6 dimineața și face un antrenament de o oră care include exerciții cardio și de forță.

Odată cu vârsta a sporit controlul asupra corpului său. 

După ce a împlinit 45 de ani Victoria și-a crescut intensitatea antrenamentelor și a început să acorde mai multă atenție la ceea ce mănâncă.

Nu uită să hrănească pielea din interior.

Victoria își hidratează pielea nu numai din exterior, ci ia în mod regulat ulei de pește (omega-3), vitamina C, zinc, magneziu și alte vitamine. Înainte de antrenamente bea puțin oțet de mere, iar după el – colagen.

Are mare grijă de gene și sprâncene.

Victoria a postat o fotografie în care genele ei sunt atât de lungi încât îi ajung până în sprâncene. Cineva a crezut că acestea sunt gene false, dar este posibil să fie naturale. Vedeta susține că folosește un ser pentru creșterea genelor și îl aplică și pe sprâncene.

Are câteva secrete de machiaj.

Aplică un eyeliner de culoarea laptelui de-a lungul liniei genelor inferioare și abia apoi trece la machiajul principal (de obicei smokey ice). Acest lucru face ca ochii să pară mai odihniți și strălucitori și ajută la neutralizarea vizuală a roșeței ochilor. Victoria susține că folosește întotdeauna acest truc, indiferent de machiajul pe care și-l face.

Consideră că buzele pline și în nuanțe naturale arată foarte bine. 

Victoria realizează un contur bine definit cu un creion de buze și folosește întotdeauna nuanțe naturale de ruj. În ultima vreme este din ce în ce mai încântată de luciul de buze care, pe lângă faptul că arată modern, hidratează buzele chiar mai bine decât un balsam.

O baie caldă și un somn bun o ajută să se simtă bine.

Victoria spune că baia caldă o ajută să se relaxeze. De asemenea îi place să aprindă lumânări pentru o atmosferă plăcută. Iar somnul bun și evitarea ecranului telefonului o ajută să se simtă bine.

Știe cum să lupte cu edemul.

Victoria bea multă apă și preferă patch-urile pentru ochi, care o ajută să lupte împotriva edemului. În plus se spală pe față cu apă foarte rece sau chiar folosește cuburi de gheață.

Nu renunță la lucrurile care i se potrivesc, chiar dacă sunt demodate.

Victoria nu renunță la pantalonii evazați și ochelarii de soare supradimensionați. I-a purtat chiar și când nu erau la modă.

Preferă imaginile sobre, dar cu un accent strălucitor.

Stilul său este destul de sobru și concis, în imaginile ei rareori putem vedea combinații de texturi, culori și imprimeuri. Dar, pentru a-și scoate în evidență ținutele simple, Victoria folosește de obicei accesorii strălucitoare și pantofi cu imprimeuri sau culori neobișnuite.

Poartă o singură tendință.

Victoria este mereu stilată, chiar și atunci când poartă lucruri care sunt în trend. Doar că include în ținutele sale doar un singur astfel de detaliu. De exemplu, dacă este o culoare aprinsă, atunci este echilibrată cu o croială clasică și accesorii minimaliste.

Poartă adesea haine pentru bărbați, dar rămâne feminină.

Victoria poate fi văzută adesea în costume cu pantaloni largi sau chiar în sacouri lungi asemănătoare smokingului. Cu toate acestea, echilibrează proporțiile cu mici detalii delicate, ceea ce îi permite să arate feminin. Cel mai adesea adaugă pantofi cu vârf ascuțit, curea, bijuterii sau o geantă laconică.

Odată cu vârsta a început să aleagă din ce în ce mai mult haine cu o croială liberă.

Anterior Victoria putea fi văzută doar în tocuri înalte și ținute mulate. Dar acum, mama a 4 copii, designer de modă și femeie de afaceri, a început să apară în public mai des în pantofi comozi, iar rochiile și puloverele nu sunt mulate.