13 reguli dure pentru femei – s-ar putea să nu-ți fie pe plac, dar ele chiar funcționează!

Acestea sunt cele 13 reguli dure ale vieții pentru femei de la Irina Hakamada, politician și jurnalist. Sunt reguli care funcționează cu adevărat. 

Adevăratul doare, dar trebuie să-l cunoști…

1. Luați aminte: prințul pe un cal alb nu există. Nimeni nu este obligat să te facă fericită și să te salveze de toate nenorocirile sorții. Într-o bună zi bărbatul se va plictisi să care după el această greutate – veșnica ta nemulțumire de viață. Concentrează-te nu pe căutarea unui bărbat, dar pe realizarea propriilor tale vise.

2. Samuraii urmează acest principiu filozofic: mor dinainte. Indiferent cât de paradoxal nu ar suna, câștigă bătălia samuraiul care deja a murit. Planifică în detalii cel mai rău scenariu al unei situații care la moment te macină. Imaginează-ți ce va fi după asta. Descrie pașii după înfrângere. Apoi întoarce-te la început. Vei vedea că nimic nu va mai fi la fel de groaznic. Poți să lupți!

3. Atunci când alții îmi spun: „Irina, ești o proastă”, le răspund: „ Da, sunt de acord” și merg să fac ceea ce consider că este necesar. Nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic. Mai ales într-un colectiv unde sunt mai mulți bărbați. Acest lucru nu se va termina cu bine.

4. 

5. Ce trebuie să faceți? Vă spun eu. Învățați să visați, să stabiliți obiective mari și să mergeți spre realizarea lor. Primiți plăcere nu de la rezultat, dar de la proces. Dacă veți reuși să găsiți și să dezvoltați această energie, nu veți fi nevoite să depuneți efort, totul va veni de la sine – și visele, și cariera, și dragostea.

6. Femeia care merge înainte realizându-și scopurile va fi mereu apreciată de un bărbat inteligent. La această femeie ai ce să vezi, ea te provoacă. Într-o astfel de femeie există întotdeauna ceva de descoperit.

7. O femeie care este capabilă să se dezvolte și să combine armonios principiile feminine și masculine, care folosește totul în lume pentru a se realiza, este o femeie unică. Așa a fost, de exemplu, Coco Chanel. Și dacă dorește, fiecare femeie poate fi așa.

8. Bărbatul nu trebuie să fie lumea ta, dar trebuie să fie parte din această lume și să stea în rând.

9. Învățați mereu, obțineți informații noi. Este o asigurare personală, care vă va ajuta să supraviețuiți în cel mai dificil moment. Odată la Oxford, am ținut o prelegere și am cunoscut o fată din Rusia. Era studentă acolo, studia filologia și lucra la cea mai renumită bancă. Ea mi-a spus: „Nu vă imaginați ce experiență trăiesc. Pot să fac totul acum! Mă voi descurca mereu în viață!”

10. Atunci când faceți cunoștință cu un bărbat trebuie să știți să spuneți lucrurilor pe nume și apoi să vă prefaceți o femeie naivă. Mai mult decât atât, este important să puteți trece foarte diplomatic de la o fază la alta. Bărbatului mereu îi este frică de ceva. Fie femeia este prea bogată, fie prea săracă, fie prea frumoasă. Este important și necesar să fiți imprevizibilă, să construiți orice comunicare cu umor.

11. Banii pentru realizarea succesului sunt pe locul 2. Aveți nevoie de suficienți bani pentru a vă realiza scopul. Și să nu vă treziți în fiecare zi cu gândul: Doamne, îmi urăsc serviciu, dar voi muri de foame dacă nu mai muncesc.

12. Nu vă fie teamă de disperare. Cazi dacă trebuie să cazi. Să vă povestesc ceva. Într-o zi am plecat la vilă, și timp de o săptămână nu am comunicat cu nimeni, doar am stat întinsă. Îmi ziceam că nu sunt bună de nimic, că sunt o ratată. Mă compătimeam și chiar a început să-mi placă să fiu nefericită. Dar, la un moment dat, m-am ridicat și mi-am spus: Viața merge înainte! Nu am murit, soarele strălucește. Totul este bine! Trebuie să te ridici și să mergi mai departe.

13. Soarta este ca un leu: dacă te temi, ea va ataca, dacă nu te temi, se va întoarce unde îți dorești.

Sfaturi cu adevărat prețioase! Este foarte greu să fii femeie, dar un sfat primit la timp, poate ușura viața.