13 persoane care au venit la o emisiune TV pentru o schimbare, dar au plecat cu ochii în lacrimi

După câteva ore petrecute pe fotoliul unui profesionist pentru unele persoane începe o nouă viață, în timp ce altele abia își pot reține lacrimile. Chiar și cei mai buni specialiști pot da greș atunci când aleg o rochie sau o vopsea de păr.

Am găsit prin arhive unele dintre cele mai controversate transformări ale emisiunilor de televiziune, care au trezit un val de emoții în rândul participanților.

Prietena nu a fost de acord cu experții care au afirmat că în noua imagine o întinerește pe Gulmira.

Femeia crede că efectul este opus – transformarea o arată în vârstă. Nici publicul nu a apreciat transformarea femeii, menționând că noua coafură  nu i se potrivește și, din această cauză, femeia aproape că a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii. Unii consideră că nici machiajul nu o avantajează.

Tyra Banks s-a inspirat din imaginea lui Rosemary din filmul „Rosemary’s Baby” atunci când a creat coafura pentru Cassandra.

Când a aflat ce fel de transformare o așteaptă, a izbucnit în plâns pentru că își iubea foarte mult părul lung și negru. După ce s-a decis să-i mai taie câțiva centimetri, Cassandra a refuzat și a părăsit proiectul.

Au transformat o domnișoară într-o doamnă. 

Publicul a rămas șocat. Tânăra de 18 ani arată ca o doamnă adultă. Eroina a recunoscut și faptul că regretă că și-a tăiat părul.

Deoarece lui Denzel nu-i crește barba s-a bucurat când a aflat că va avea una falsă. 

Tânărul a fost mulțumit de rezultat, deși barba nu pare naturală. Dar un alt participant la proiect nu a apreciat transformarea considerând că Denzel arăta mai bine înainte de transformare.

Arăta atât de bine înainte de „atacul” stiliștilor.

Lui Roman nu i-a plăcut transformarea, deoarece consideră că este prea matur pentru astfel de haine.

Doamna și soțul ei au fost mulțumiți de transformare. 

Dar opinia publicului a fost alta, deoarece au avut impresia că după această transformare Anna pare mult mai în vârstă.

Ann trebuia să devină blondă.

Tânăra s-a bucurat deoarece era curioasă să afle cum va arăta cu noua culoare de păr. Însă, după ce a văzut că i-au tăiat părul, a izbucnit în lacrimi deoarece urăște tunsorile scurte.

Ținuta aleasă nu i se potrivește.

Mulți telespectatori au admirat frumusețea tinerei, dar au remarcat faptul că ținutele alese nu i se potriveau.

Stiliștii proiectului au decis că lui Phil i se potrivește părul lung, dar tânărului nu i-a plăcut ideea.

L-au rugat să fie răbdător și să aștepte ca profesioniștii să-și termine munca. Nici ceilalți participanți nu au apreciat schimbarea de look, crezând că noua coafură este groaznică. Însă în cele din urmă lui Phil i-a plăcut noua sa imagine.

Publicul a remarcat că participanta s-a schimbat doar datorită machiajului și noii culori a părului, iar ținutele au rămas aceleași.

Unii telespectatori au fost de părerea că Maria arăta, înainte de transformare, mai tânără și mai plină de viață.