13 lucruri promovate pe care o persoană inteligentă nu le va cumpăra niciodată

Publicitatea ne înconjoară din toate părțile și nu o putem nicidecum evita. Videoclipuri, afișe și panouri publicitare ne îndeamnă să cumpărăm lucruri și servicii, iar apoi regretăm.

Iată care sunt lucrurile de care ne putem lipsi.

Lingura de miere.

Dacă nu sunteți dornici de dulce și vă puteți imagina dimineața fără clătite cu miere, veți avea nevoie foarte rar de o astfel de lingură.

Lavete speciale.

Nu este neapărat nevoie să cumpărați o cârpă specială pentru podea, dacă aveți un tricou vechi.

Perie din silicon.

Din păcate, realitatea nu corespunde întotdeauna așteptărilor. Este la fel și în cazul acestei perii pentru spălarea vaselor. Deoarece nu face spumă bine, trebuie să folosiți mai mult detergent, iar perii sunt prea moi pentru a curăța toate resturile de alimente. Poate că această perie poate fi folosită pentru alte treburi casnice, dar pentru spălarea vaselor este mai bine să alegeți altceva.

Articole de papetărie.

Pasiunea pentru caiete, markere, autocolante și seturi de pixuri colorate ne rămâne chiar și după absolvire. Însă, cel mai probabil, o agendă frumoasă nu va fi utilă multă vreme, iar markerele colorate se vor usca.

Stick-uri de memorie.

Deoarece folosim din ce în ce mai mult discurile virtuale stick-urile de memorie se prăfuiesc pe rafturi.

Detergent capsule.

Dacă aveți o familie mică sau nu sunteți obișnuiți să încărcați mașina „la limită”, atunci folosirea acestor capsule este neprofitabilă deoarece sunt mai scumpe decât detergentul obișnuit.

Boxe inteligente.

Aceste boxe pot să ne spună povești, să pornească muzică, să ne spună cum va fi vremea etc. Dar atât laptopul, cât și smartphone-ul pot face aceste lucruri.

Diferite gadget-uri de frumusețe.

Măști electrice pentru acnee, cu ajutorul cărora pielea va străluci chiar a doua zi, un aparat de masaj, un epilator cu laser foarte ieftin etc. Par utile, dar nu funcționează așa cum ar trebui.

Șosete pentru tratamente de înfrumusețare.

Și din nou – de ce să plătiți pentru ceea ce aveți deja în sertar? Este plăcut să ne punem șosete speciale după aplicarea cremei, dar și șosetele obișnuite vor îndeplini aceeași funcție.

Abonament la sală.

Ați avut, cu siguranță, o astfel de experiență: dorința de a merge la sală a dispărut, dar abonamentul pentru o lună a rămas și banii nu pot fi returnați. Acasă, în schimb, ne putem antrena gratuit.

Haine pentru animale.

Nu vorbim despre zilele geroase. Dar, în cele mai multe cazuri, hainele drăguțe și amuzante nu sunt necesare deoarece blana patrupezilor noștri se descurcă destul de bine cu frigul.

Hainele pentru casă.

Seturile formate din pantaloni și tricouri arată minunat pe manechinele din magazine. Prin casă am putea purta hainele pe care le purtăm zi de zi ori să cumpărăm din magazinele second-hand, care, după cum știți, au prețuri foarte mici și vor servi drept o alternativă excelentă la seturile scumpe din magazine.

Bentița cosmetică.

Deși arată frumos, în realitate nu este chiar atât de practică.

Ce părere aveți despre lucrurile din această listă?