13 lucruri care au devenit extrem de populare datorită vedetelor

Imaginea este foarte importantă pentru vedete. Datorită acesteia devin modele pentru fanii lor, care nu numai că le admiră, dar își doresc să arate ca ele, iar primul lucru care le este la îndemână este acela de a le copia stilul vestimentar.

Iată care lucruri au devenit populare datorită vedetelor.

Britney Spears – crop top.

A fost în top la începutul anilor 2000. Britney Spears a purtat mai multe modele: de la sport casual la cele seducătoare, de seară. Având în vedere că, în ultimii ani, crop top a revenit în forță, putem împrumuta câteva idei de la Britney.

Blake Lively – costume cu pantaloni.

În ultimii ani actrița a purtat la diferite evenimente zeci de costume cu pantaloni. Blake Lively a dovedit cu succes că aceste costume sunt potrivite nu doar pentru bărbați, ci și pentru femei.

Pamela Anderson – costum de baie roșu dintr-o singură piesă.

După serialul „Baywatch” foarte multe femei alegeau costume de baie asemănătoare. Apropo, într-un interviu, Pamela Anderson a spus că mai păstrează acel costum de baie acasă și, printre altele, îi vine perfect.

Gwyneth Paltrow – rochie albă cu pelerină.

Actrița a strălucit, în 2012, la Gala Premiilor Oscar. Ea a apărut pe covorul roșu într-o rochie albă sofisticată cu o pelerină de la Tom Ford, care le-a inspirat mai târziu pe multe alte vedete.

În ținute similare au apărut Lady Gaga, Katy Perry , Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Nicole Richie , Sienna Miller etc., dar Gwyneth Paltrow a fost prima care a adus această nouă tendință.

Rihanna – tunsori cu tâmplele rase.

În timpul carierei sale vedeta a reușit să schimbe multe imagini: bucle roșii, păr scurt cu breton „rupt”, bob asimetric. Dar, probabil, una dintre cărțile de vizită ale Rihannei va rămâne tunsoarea cu un tâmplele rase. După ce a încercat această tunsoare în 2009, multe vedete precum Rosario Dawson și Natalie Dormer s-au inspirat de la ea.

Madonna – mănuși fără degete.

În anii 80, datorită divei pop, dantela a devenit una dintre principalele tendințe ale modei, iar mănușile fără degete au fost deosebit de populare. Madonna reușește în continuare să le combine atât cu rochii feminine, cât și cu ținute și accesorii îndrăznețe.

Lady Gaga – încălțăminte cu platformă și fără tocuri. 

Popularitatea designerului japonez Noritaki Tatehana a crescut odată cu apariția cântăreței în pantofi extravaganți cu platforme, dar fără toc. Datorită lui Lady Gaga, Tatehana a devenit celebru în lumea modei.

Avril Lavigne – cravate.

La începutul anilor 2000 cântăreața canadiană a devenit idolul tinerelor rebele. Avril Lavigne a dovedit că nu numai băieții pot purta kaki, pantaloni cargo și cravate.

Zooey Deschanel – rochii retro evazate.

Vedeta are o pasiune aparte pentru ținutele de epocă. Rochii evazate, buline mici și mari, imprimeuri florale, fundițe și gulere albe i se potrivesc de minune.

Christina Aguilera – șuvițe negre.

Înainte de a deveni blondă Aguilera și-a schimbat de multe ori imaginea. Deși nu a purtat mult șuvițe negre, acestea au devenit foarte populare în anii 2000.

Paris Hilton – câini „de buzunar”.

Prima actriță care a ieșit cu patrupedul ei, un Yorkshire Terrier, a fost Audrey Hepburn. După aceea foarte multe fashioniste și-au cumpărat animale mici de companie. În anii 2000 Paris Hilton a readus în top câinii „de buzunar”.

Gwen Stephanie – tricouri albe.

La fel ca Britney Spears, vedeta preferă crop-topurile albe. Datorită ei mii de fashioniste aleg acest articol vestimentar.

Prințesa Diana – pantaloni pentru ciclism.

Lady Dee a fost rebela curții engleze. În anii 1980 femeile din întreaga lume admirau ținutele sport ale prințesei Diana.

Moda acestor pantaloni a reînviat: surorile Hadid și Kardashian, Emily Ratajkowski îi poartă destul de des atât la plimbări, cât și la evenimente sociale.