13 locuri de pe planetă pe care Dumnezeu le-a înzestrat cu cea mai curată apă. Admirați această frumusețe!

Multe locuri de pe aceasta planetă au farmecul lor aparte și ne uimesc prin peisaje care ne taie respirația.

Știm cu toții că 71% din suprafața planetei noastre este acoperită de apă. Există locuri care adăpostesc ape foarte limpezi, care ne fac să ne simțim de parcă am fi pe o altă planetă, grație frumuseții și purității acestora. Aceste destinații ne poartă cu gândul spre paradis, apa are nuanță turcoaz și este foarte limpede.

Cui nu-i place să se bucure de viață și să se relaxeze pe malul unui lac cu apă limpede și cristalină? Naturale ori create de mâna omului, lacurile, aceste calme întinderi de apă, concurează cu succes la categoria celor mai uimitoare fenomene de pe planeta noastră.

Din păcate însă, de multe ori persoanele care visează să aibă o vacanță de neuitat pe malul mării sau în apropierea unui lac superb, cu apă curată ca lacrima, se pomenesc că trebuie să se bucure de apa tulbure sau să se scalde printre alge.

Dacă doriți să faceți o baie în lacurile cu cea mai curată, cea mai cristalină, cea mai pură apă din lume, vă prezentăm, în continuare, o listă a celor mai transparente lacuri din lume, care merită să fie vizitate.

13. Lago de Fusine, Italia.

12. Lacul de apă de cristal, Italia

11. Lacul Sabah, Malaezia.

10. Bahos del Toro, Costa Rica.

9. Rio de Prata, Brazilia.

8. Valea Jiuzhaigou, China.

7. Lacul Exuma, Bahamas.

6. Zamami, Japonia.

5. Lacul Hvar, Croația.

4. Koh Lanta, Thailanda.

3. Lacul Lefkada, Grecia.

2. Tongariro, Noua Zeelandă.

1. Rezervația biosferei “El cielo”, Mexic.

Care dintre ele va atras cel mai mult?