13 lecții dure de stil pe care Kate Middleton le-a învățat după ce a devenit ducesă

Marea Britanie este una dintre puținele țări care a reușit să păstreze monarhia timp de mai multe secole. Acest lucru a fost posibil datorită respectării tradițiilor. În aceste tradiții se includ și ținutele membrilor casei regale. Catherine, ducesa de Cambridge, fiind soția moștenitorului tronului, este mereu în centrul atenției mass-media mondiale și a multor persoane. Catherine este un model de eleganță și arată aproape impecabil, deși nu a fost întotdeauna așa.

Ducesa a învățat, de-a lungul anilor, câteva lecții de stil care o ajută să foarte bine.

Nu riscați, angajați un stilist.

Ducesa de Cambridge a apărut, în 2016, pe coperta revistei Vogue. Kate a ales imaginea unei fete cowboy în haine simple casual, refuzând serviciile stiliștilor. Din păcate, această ținută a fost criticată de publicul care a considerat că este o ținută prea simplă pentru o ducesă. De atunci Kate preferă să colaboreze cu specialiști cu experiență.

Ducesa și-a ales singură aceste ținute.

În aprilie 2019 a devenit cunoscut faptul că stilista lui Kate Middleton Natasha Archer a plecat în concediu de maternitate, iar Virginia Chadwick-Healy este noua stilistă pe care ducesa o cunoaște din perioada studenției.

Introduceți cu mare atenție trendurile în garderoba Dumneavoastră.

Toate ținutele lui Kate sunt atemporale, dar moderne, în același timp.

Renunțați la hainele și încălțămintea uzată.

Kate putea fi văzută, în prima perioadă, purtând încălțăminte care avea semne de uzură.

Cumpărați, dacă ați găsit un model reușit, în mai multe exemplare.

Ducesa de Cambridge își cumpără obiectele care îi sunt pe plac în mai multe exemplare, dar de culori diferite, cum ar fi, spre exemplu, rochia Alexander McQueen.

Lungimea corectă a fustelor. 

Catherine preferă, la moment, lungimea midi elegantă care o avantajează.

Evitați aceste modele de rochii când este vânt. 

Ducesa are, fără îndoială, picioare foarte frumoase, dar „efectul Marilyn Monroe” și codul vestimentar regal sunt incompatibile. Pentru a evita asemenea incidente, se cos niște greutăți (monede) la poale.

Adaptați ținutele la codul vestimentar.

Ținutele create de designeri sunt modificate în conformitate cu cerințele protocolului.

Nu uitați de diplomație.

Experții Protocolului Regal analizează detaliile garderobei membrilor casei regale până la cele mai mici detalii. Spre exemplu în timpul turneului în Canada, ducesa a purtat o ținută roșu și alb, culorile drapelului canadian, iar pălăria a fost decorată cu frunze de arțar, simbolul Canadei.

Paltonul ca a doua rochie.

Paltonul este un element esențial al unei garderobe, mai ales dacă locuiți într-o țară cu un climat asemănător cu cel al Angliei. Iar ducesa știe foarte bine cum să combine comoditatea cu feminitatea, alegând rochiile-palton.

Purtați pălării.

Pălăriile elegante sunt un tribut adus tradițiilor și protocolului britanic. Dar Kate a reușit să personalizeze această tradiție, alegând pălării mici care i se potrivesc de minune.

Pentru ținutele de seară alegeți rochii lungi.

Pentru ținutele de seară Ducesa preferă nuanțele pastelate și rochiile lungi de șifon care i se potrivesc perfect.

Nu uitați de faptul că atenția celor din jur este îndreptată asupra Dumneavoastră.  

Kate știe că trebuie să arate mereu perfect: la un eveniment sportiv, la o plimbare în familie și chiar la câteva ore după ce a născut. Prințesele nu au vacanță și orice, chiar și cea mai neînsemnată gafă, va deveni subiect de discuție.

Ce părere aveți despre aceste sfaturi? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!