13 idei interesante, pentru a realiza covorașe croșetate.

Covoarele croșetate sunt decorațiuni care amintesc de confortul și căldura locuințelor bunicilor noastre. În acest articol veți descoperi cum puteți crea un astfel de covor.

Croșetatul nu este doar o activitate creativă care presupune multă îndemânare, dar este și un mod de relaxare și detașare de grijile cotidiene, și totodată vă puteți manifesta abilitățile creative!

Dacă aveți haine vechi și nu le mai purtați, iată ce vă propunem să faceți din ele – covorașe. Orice tricou vechi poate fi transformat într-un covoraş inedit şi interesant. Tăiate fâșii, cusute la capete și apoi împletite pot fi transformate în niște covoare multicolore foarte frumoase.

Covoarele croșetate sunt o adevărată slăbiciune ale multor femei pasionate de lucruri confecționate manual. Ele sunt moi, calde și confortabile. Să croșetați un covor mic, este o activitate excelentă și interesantă pentru începătoarele în arta croșetatului. Încercați chiar voi să faceți și un covor pe lângă alte lucruri frumoase croșetate. Vă invităm să reciclați hainele vechi transformându-le în lucruri inedite!

Vă prezentăm 13 idei pentru a realiza covorașe multicolore din haine vechi:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Covoarele croșetate își vor găsi cu siguranță locul în casa dvs. Arată grozav în special în camerele copiilor. Puteți opta să croșetați covorașe de mici dimensiuni care vor putea fi așezate și mutate după bunul plac al celor mici.

Covoarele croșetate sunt alegerile perfecte pentru încăperile mai mari. Optați pentru o paleta cromatică neutră.

Creativitatea nu are limite, suntem siguri de asta! Vă îndemnăm să o exprimați creând astfel de minunății și să împărtășiți cu noi rezultatele dvs. Fiți gata să experimentați!

Vă dorim spor la treabă!