13 fotografii din categoria înainte și după care demonstrează că femeile celebre înfloresc odată cu trecerea anilor

Unele persoane percep îmbătrânirea ca pe un fenomen negativ. Poate că le este frică de apariția ridurilor sau de faptul că nu vor mai fi la fel de atractive ca în tinerețe. Există însă multe persoane care confirmă faptul că frumusețea nu dispare odată cu trecerea anilor.

Aceste vedete, a căror frumusețe atrage tot mai multă atenție, devin, odată cu vârsta, mai atrăgătoarea și mai feminine.

1. Bryce Dallas Howard.

2. Eva Longoria arată uimitor.

3. Kerry Washington.

Genele „bune” și investiția continuă în propria imagine le ajută pe vedete să arate tot mai bine odată cu trecerea anilor.

4. Eva Mendes.

A descoperit, cu siguranță, elixirul tinereții.

5. Carey Mulligan.

Este un exemplu de frumusețe rezistentă în timp!

6. Mia Wasikowska.

7. Emilia Clarke pare neschimbată pe parcursul ultimilor ani. 

8. Chloe Sevigny.

9. Viola Davis.

10. Laura Prepon.

11. Ginnifer Goodwin.

12. Laetitia Casta a descoperit, probabil, secretul frumuseții și tinereții veșnice.

13. Kate Beckinsale arată minunat. Atitudinea și stilul pot face minuni!

Vedetele au foarte mare grijă de aspectul lor, își schimbă regulat imaginea și recurg la diferite trucuri de înfrumusețare pentru a atrage atenția și a-și încânta mereu fanii.

Aceste vedete au descoperit, cu siguranță, elixirul tinereții și arată tot mai bine odată cu trecerea anilor. Refuză să „predea armele” și se mențin într-o formă fizică de invidiat, iar nouă ne rămâne să ne întrebăm cum reușesc să arate atât de bine?

Sunteți de acord că femeile devin și mai frumoase de-a lungul anilor? Care femei celebre ar mai putea servi drept exemplu al acestei teorii? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!