13 femei celebre trecute de 40 de ani care nu au făcut niciodată intervenții estetice

La moment este aproape imposibil să ne mai surprindă faptul că o anumită vedetă și-a făcut corecția nasului sau și-a mărit buzele. Multe femei celebre sunt gata să facă orice schimbare de look doar pentru a „înșela” bătrânețea. Dar nu toate vedetele aleg să recurgă la aceste metode.

Să vedem în continuare cine sunt acestea.

1. Marion Cotillard, 44 de ani.

Actrița franceză a spus că nu este entuziasmată să apeleze la aceste proceduri invazive deoarece majoritatea femeilor își pierd individualitatea.

2. Audrey Tautou, 43 de ani.

Actrița principală din filmele Amelie și Coco Chanel susține că este fericită să îmbătrânească grațios. Audrey este de părerea că ne vom simți frumoase doar atunci când ne vom accepta neajunsurile. Actrița folosește produsele cosmetice cu moderație și petrece mai mult timp citind cărți decât informații despre metodele de înfrumusețare.

3. Eva Longoria, 44 de ani.

Actrița nu condamnă persoanele cei care decid să apeleze la procedurile estetice, dar a menționat faptul că nu va face niciodată acest lucru.

4. Kate Winslet, 44 de ani.

Vedeta din filmul „Titanic” este categoric împotriva acestor proceduri. „Acest lucru contravine principiilor mele morale, educației și considerațiilor mele despre frumusețea naturală”, a menționat actrița într-un interviu acordat revistei „The Telegraph”.

5. Heidi Klum, 46 de ani.

Heidi Klum ne învăța să ne iubim pe noi înșine. În industria modei sunt foarte puține persoane care nu apelează la procedurile de înfrumusețare. Heidi reacționează la acest fapt cu umor: „Nu am nevoie de asemenea proceduri. Aleg să fiu ultimul dinozaur care își va putea încrunta fruntea”.

6. Rachel Weiss, 49 de ani.

Rachel Weiss consideră că aceste proceduri împiedică exprimarea emoțiilor. „De ce ar trebui să ne ascundem mulțumirea?” – se întreabă actrița.

7. Christy Turlington, 50 de ani.

Modelul american este împotriva acestor proceduri și afirmă că nu a întâlnit nicio persoană căreia să i se potrivească.

8. Cate Blanchett, 50 de ani.

Actrița își menține frumusețea cu ajutorul unei alimentații corecte, a exercițiilor fizice regulate și a produselor cosmetice naturale. Blanchett a menționat, într-un interviu acordat pentru Vanity Fair: „Nu trebuie să amânăm ceea ce este inevitabil”.

9. Julia Roberts, 51 de ani.

Potrivit uneia dintre cele mai plătite actrițe din lume, ea și-a pus, practic, cariera în pericol din cauza atitudinii sale negative față de aceste proceduri. În urmă cu 5 ani, Julia spunea, într-un interviu pentru The Guardian: „Judecând după standardele de la Hollywood, mi-am asumat deja un mare risc renunțând la proceduri de întinerire. I-am spus lui Lancome că vreau să fiu un model care va îmbătrâni natural, de aceea vom colabora încă cel puțin 5 ani, până când voi împlini vârsta 50 de ani”.

10. Monica Bellucci, 55 de ani.

Monica este convinsă de faptul că ridurile sunt mai frumoase decât o față „artificială” și, în opinia sa, actrițele nu trebuie să facă astfel de proceduri, deoarece acestea afectează negativ expresiile faciale. Tatăl vedetei a confirmat, de asemenea, că Bellucci nu a recurs la medicina estetică. „Fiica mea are o frumusețe naturală”.

11. Michelle Pfeiffer, 61 de ani.

Vedeta de la Hollywood nu acceptă categoric modificările aspectului. Actrița a spus într-un interviu: „Toate intervențiile chirurgicale din lume luate împreună nu vor putea opri îmbătrânirea”.

12. Diane Keaton, 73 de ani.

Actrița, cunoscută pentru rolurile din filmele „Annie Hall” și „The Godfather”, este foarte sceptică în ceea ce privește aceste proceduri de înfrumusețare. „Nimic nu durează pentru totdeauna, bătrânețea ne va depăși în continuare. Care este rostul să lupți cu ea?”

13. Judy Dench, 84 de ani.

Actrița britanică de teatru și film a spus că este prea în vârstă pentru asemenea proceduri.