13 femei celebre cărora nu le pasă de vârsta pe care o au și arată uimitor după 50 de ani

Societatea ne impune limite stricte. După o anumită vârstă femeilor li se recomandă să renunțe la hainele colorate și lungimea mini, să nu se machieze strident și chiar să-și taie părul, adică să arate și să se comporte cât mai modest. Dar eroinele noastre nu sunt de acord cu acest lucru. După ce au trecut pragul de 50 de ani aceste femei celebre continuă să trăiască după bunul plac și nu renunță la nimic.

Cher, în vârstă de 76 de ani, a făcut furori când a apărut la spectacolul Balmain de la Paris în 2022.

Diva a încheiat prezentarea de modă. Cântăreața arăta pur și simplu irezistibil în această salopetă.

Dolly Parton, în vârstă de 76 de ani, a strălucit la spectacolul de Anul Nou, interpretând hiturile sale, iar ținutele pe care le-a purtat au fost foarte cool.

În 2022 Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 53 de ani, a făcut din nou ca lumea să vorbească despre ea, după ce s-a filmat într-unul dintre cele mai senzaționale seriale ale anului, „Miercuri”.

În 2022 Nicole Kidman, în vârstă de 55 de ani, și-a făcut debutul într-o nouă calitate – actrița a devenit model, dar numai pentru o zi.

A pășit pe podium în timpul unei prezentări de modă la Paris, ceea ce a fost o adevărată surpriză. 

După 9 ani de pauză Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, a anunțat lansarea unui nou album de studio, pe care l-a dedicat iubitului său soț Ben Affleck.

În 2019 Renee Zellweger și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare cu o revenire triumfală în filmul „Judy”.

Pentru interpretarea sa genială actrița a primit mai multe premii. Printre acestea – „Oscar”, „Globul de Aur” și BAFTA.

În 2020, la vârsta de 85 de ani, inegalabila Judi Dench a apărut pe coperta British Vogue.

Astfel actrița a stabilit un record, devenind cel mai vechi model care a apărut pe coperta publicației din întreaga sa istorie. 

Sarah Jessica Parker a devenit la 53 de ani chipul unui celebru brand italian.

Și fermecătoarea Julianne Moore a apărut într-o reclamă pentru Florale by Triumph. La momentul filmărilor Julianne avea nu mai puțin de 56 de ani. 

În 2021, înainte de a împlini 64 de ani, „rebela de la Hollywood” Frances McDormand și-a făcut un cadou câștigând două „Oscar”.

Acum, colecția sa include 4 „Oscar”: 3 pentru rolul principal feminin și 1 pentru producție.

În 2022 Viola Davis, în vârstă de 57 de ani, a apărut în fața publicului într-un rol neașteptat în filmul „Warrior Queen”.

Pentru aceasta s-a antrenat 5 ore pe zi timp de 3 luni, iar eforturile ei au dat roade pe deplin: filmul a fost un mare succes, câștigând aprecierea atât a criticilor, cât și a telespectatorilor.

În octombrie 2022 Andie MacDowell, în vârstă de 64 de ani, a uimit pe toată lumea la spectacolul L’Oréal când a apărut într-o rochie foarte îndrăzneață. 

Și buclele cărunte ale actriței au atras atenția. 

Salma Hayek, în vârstă de 56 de ani, a trezit toată admirația după ce a fost lansat trailerul pentru „Magic Mike: The Last Dance”.

Judecând după aceste cadre spectatorul va avea parte de o mulțime de emoții și de câteva scene mai „picante”.