13 dovezi ale faptului că sprâncenele pot schimba orice față dincolo de recunoaștere

Standardele de frumusețe și, odată cu ele, forma sprâncenelor au suferit foarte multe schimbări de-a lungul secolelor. Toată lumea știe că sprâncenele groase și naturale sunt la modă acum, dar în urmă cu doar câteva decenii vedetele de la Hollywood purtau sprâncene foarte subțiri, ca niște fire de ață.

Am încercat să aflăm cum ar arăta unele femeile celebre, dacă ar fi acum la începutul anilor 2000.

1. Zoe Saldana.

2. Scarlett Johansson.

3. Emily Ratajkowski.

4. Keira Knightley.

5. Emma Roberts.

6. Sadie Sink.

Sprâncenele reprezintă cadrul feței noastre. Forma aleasă corect poate ajusta vizual dimensiunea și potrivirea ochilor, face trăsăturile faciale mai armonioase.

7. Priyanka Chopra.

8. Jenna Ortega.

9. Margot Robbie.

10. Zendaya.

11. Dua Lipa.

12. Kate Winslet.

13. Sofia Hadjipanteli.

Forma sprâncenelor a suferit o mulțime de schimbări de-a lungul anilor: de la fire subțiri, surprinzător de ridicate, la cele „stufoase”. Fashionistele, pentru a fi în pas cu moda, erau gata să-și radă sprâncenele, să le deseneze din nou, să le înălbească, să le smulgă etc. Și, de regulă, moda pentru forma sprâncenelor este dictată de femeile celebre. Sprâncenele au devenit ceva mai pline în anii ’40, ca parte a unui look mai delicat.

Nu trebuie să uităm de faptul că sprâncenele nu sunt doar pentru a ne proteja ochii, ci și un indicator al timpului, caracterului, al stării de spirit și uneori chiar al statutul unei persoane. De aceea trebuie să le îngrijim cu mare atenție și să le dăm o formă care să fie în armonie cu fața noastră.

Care formă de sprâncene vă place cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!