13 detalii interesante din filme celebre, cărora nu le-am acordat atenție

Fiecare persoană are cel puțin câteva filme preferate, pe care le-a privit de nenumărate ori și le-a studiat chiar și cele mai mici detalii. Cu toate acestea, regizorii sunt maeștri de neegalat în a-și umple creațiile cu detalii interesante, care le scapă chiar și celor mai atenți fani. La prima vedere acestea pot părea nesemnificative: de obicei nu acordăm prea multă atenție elementelor vestimentare ale personajelor sau gesturilor discrete, care au adesea o semnificație suplimentară.

1. Casino Royale.

Pentru a le sustrage atenția adversarilor Le Chiffre își atinge tâmpla cu degetele. Mai târziu, Vesper Lind repetă același gest când îl minte pe Bond cu privire la faptul că americanii l-au capturat pe Chiffre în mâinile lor.

2. „Rampage: Scăpați de sub control”.

Ori de câte ori personajul lui Dwayne Johnson își dezvăluie numele (Davis) în limbajul semnelor americane, actorul face un gest care înseamnă «rock» „stâncă”, care este pseudonimul său din viața reală.

3. „Cronicile din Narnia: Leul, vrăjitoarea și dulapul”.

Pe măsură ce puterea și forța Vrăjitoarei Albe slăbesc, coroana ei de gheață se topește și se micșorează.

4. „La cuțite”.

Ransom poartă foarte des un pulover de lână albă. Este posibil ca prin acest detaliu creatorii filmului să fi avut intenția să ne sugereze că el este vinovatul, adică un lup în blană de oaie.

5. „John Wick”.

Prima și ultima scenă a filmului se desfășoară în același loc de pe mal.

6. „Pirații din Caraibe: blestemul „Perlei Negre””.

Majoritatea pălăriilor lui Jack Sparrow erau din cauciuc deoarece Johnny Depp le pierdea sau le arunca peste bord. După ce a înecat o duzină de pălării de piele, designerul de costume a început să le confecționeze din cauciuc.

7. Harry Potter și Prințul Semipur.

Cormac McLaggen este unicul dintre fanii lui Gryffindor care nu îl aplaudă pe Ron Weasley. Acest lucru este din cauza faptului că și-a pierdut locul ca jucător în calificările Quidditch.

8. „Leon”.

Planta de cameră a protagonistului este un fel de aglaonemă despre care Leon a spus că este asemănătoare cu el, pentru că nici el „nu are rădăcini”. La sfârșitul filmului Matilda o plantează lângă școală ca să dea rădăcini. Dar planta, cu siguranță, nu va rezista acolo deoarece aglaonemele iubesc căldura și nu supraviețuisc pe timp de iarnă.

9. „Deadpool-2”.

Personajul principal poartă un tricou cu poza pisicilor și inscripția „Olivia și Meredith. Cei mai buni prieteni”. Aceste două pisici aparțin cântăreței Taylor Swift, care este fană a francizei.

10.Prințesa îndărătnică”

În timpul cine observăm că Mia este unica dintre oaspeții căreia i s-a servit o roșie umplută, deoarece nu consumă carne.

11. „Joker”.

Pregătindu-se pentru interviu, Arthur și-a amenajat camera de zi în așa fel ca să fie asemănătoare cu studioul în care se filmează „The Murray Franklin Show”. A pus pe masă chiar și o cană pe care scria numele gazdei.

12. „Kingsman: Serviciul secret”.

În unul dintre episoadele filmului despre spionii britanici se poate observa un submarin galben, despre care cânta trupa britanică „The Beatles”.

13. „John Wick – 2”.

Personajul lui Keanu Reeves îi spune personajului lui Laurence Fishburne: „Ai din nou de ales”. Aceasta este, probabil, o referință la filmul „The Matrix”, în care au jucat anterior ambii actori.

Ce detalii interesante ați observat în filmele celebre?