13 indicii care vă arată că aveți de a face cu un rac

1. Acest om este foarte sensibil, întotdeauna. El e sentimental, astfel încât chiar și un lucru nesemnificativ îi poate provoca emoții puternice.

2. El știe să asculte și mai ales să dea sfaturi, chiar dacă el însuși de multe ori nu le respectă. Prietenii săi pot avea încredere în el.

3. Pe de o parte el este o fire călătoare, dar totodată casa este locul în care se simte fericit. Are o pasiune deosebită pentru călătorii, dar inima sa mereu rămâne acasă.

4. Este obsedat de elaborarea a tot felul de liste și planuri. Dar el însuși nu întotdeauna le respectă, căci îi face plăcere anume procesul în sine.

5. Este realist și știe că nici o minciună nu poate schimba realitatea, de aceea îi este ușor să deosebească adevărul de minciună.

6. Are o imaginație bogată, care poate genera mii de idei. Are o atracție nemaipomenită față de creație artistică, în care face descoperiri mereu neașteptate.

7. Deseori îi vine greu să adoarmă, căci mintea sa e plină de gânduri. El mereu creează și planifică ceva nou, de aceea este mereu cu un pas înaintea tuturor.

8. Are un dar oratoric deosebit. El știe ce să spună pentru a-i convinge pe ceilalți.

9. El are o inteligență intuitivă extraordinară și de multe ori observă lucruri pe care alții le trec cu vederea. Această intuiție îl ajută să vadă adevărata față a oamenilor.

10. El este primul care plânge și primul care râde. Uneori poate fi extrem de sensibil, dar totodată are un simț al umorului excelent. Zâmbetul este pentru el un adevărat panaceu.

11. Este o fire romantică, dar e destul de selectiv în privința jumătății sale. El poate petrece mult timp în singurătate, ca într-un sfârșit să găsească iubirea vieții sale.

12. În adâncul sufletului este singuratic. El are un cerc mic de prieteni și îi place compania lor, dar preferă totuși singurătatea.

13. El se sacrifică la maxim pentru cei dragi. În ciuda faptului că în general e o fire pașnică, dacă vine vorba de a-și proteja prietenii, poate recurge la orice măsuri. El le va fi mereu alături și îi va sprijini cât îi va sta în puteri. Dacă cineva va întrece măsura împotriva unui om drag, racul i se va opune din răsputeri.

error: Content is protected !!