13 cupluri de vedete care ar fi putut avea împreună niște copii foarte frumoși

Poveștile de dragoste, mai mult sau mai puțin dramatice, din serialele și filmele romantice au fost și vor fi mereu apreciate, fiind emoționante, încărcate de mister sau presărate cu mult umor. Și noi, telespectatorii, așteptăm și sperăm ca aceste povești de dragoste minunate să se încheie cu o nuntă și cu o casă plină de copii mici.

De multe ori unii actor se potrivesc într-atât de bine unul cu altul, încât ne dorim ca relația lor să continue și după culise, în viața reală, să se căsătorească și să aibă cei mai frumoși copii.

Vă prezentăm în continuare o selecție de imagini interesante: iată cum ar fi arătat copiii mai multor cupluri celebre, dacă ar fi decis să aibă copii împreună.

Brad Pitt și Jennifer Aniston.

Facundo Arana și Natalia Oreiro.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet.

Chris Noth și Sarah Jessica Parker.

Matthew Perry și Courteney Cox.

David Duchovny și Gillian Anderson.

Richard Gere și Julia Roberts.

Jason Priestley și Jenny Garth.

Tom Cruise și Nicole Kidman.

Colin Firth și Renee Zellweger.

Bruce Willis și Cybill Shepard.

Robert Pattinson și Kristen Stewart.

Adam Sandler și Drew Barrymore.

Aplicațiile bazate pe inteligența artificială reușesc, întotdeauna, să ne ia prin surprindere. Inteligența artificială a ajuns la un nivel foarte avansat, iar aplicațiile pentru editarea foto s-au simplificat foarte mult, permițându-ne să schimbăm în câteva clipe trăsăturile faciale, să adaugăm ori să înlăturăm machiajul sau chiar să transformăm oamenii în niște personaje fictive cum ar fi, spre exemplu, copiii acestor vedete.

Care cuplu ar fi avut, după părerea Dumneavoastră, cei mai frumoși copii? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!